Categorieën
RSS feeds

Hoe ben jij als single? Dit zegt je sterrenbeeld erover

De één geniet volop van het single zijn, alhoewel de ander zich ontzettend eenzaam voelt. Het is zeker niet makkelijk allemaal, maar het kan ook zeker heel leuk zijn. Je sterrenbeeld vertelt je hoe jij als single bent.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Grappig, ambitieus, gedisciplineerd en hardwerkend, oftewel een krachtig persoon, dat zijn eigenschappen die bij jou horen, Steenbok. Deze eigenschappen intimiderend vinden is zeker een reden van je ex. Nieuwe contacten aangaan is daarom een ding waar je als Steenbok erg voorzichtig mee bent. Onthoud, een krachtig persoon moet zichzelf niet naar beneden halen ondanks wat anderen ervan vinden. Dus ga er lekker op uit!

Waterman (21 januari – 18 februari)

Een avondje stappen is helemaal jouw ding. Helemaal opgetut sta jij te shinen in de club en te flirten met de één na de ander. Je vertelt ze de meest pakkende verhalen en maakt ze aan het lachen. Helaas wordt het ook niet meer dan dat, wat ervoor zorgt dat je steeds weer naar je ex toe neigt en hem een berichtje wilt sturen. Is dat wel zo’n goed idee?

Vissen (19 februari – 20 maart)

Players, daar heb jij weleens kennis mee gemaakt. Waarom dat zo is? Je bent te begripvol en lief. Anderen eens wat harder voor jou laten lopen is iets waar je ook wel eens gebruik van mag maken. Diegene mag jou wel eens laten zien wat je voor hem/haar betekent. Lief zijn is daarna pas van toepassing. Mark my words, dit gaat je verder helpen.

Ram (21 maart – 20 april)

Een uitdaging aangaan, dat is jouw ding. Daarbij komt kijken dat jij er alles voor doet om iemand zijn/haar aandacht te krijgen. Flirten ja, dat bedoelen we. Maar als hij/zij zorgt voor een andere wending dan is het klaar voor jou. Té vaak afspreken bijvoorbeeld is iets waar jij zeker op afknapt. Vrijheid is namelijk iets wat jij graag koestert. Wanneer iemand jouw aandacht echt weet te trekken is het aan, maar tot die tijd geniet je van het single zijn.

Stier (21 april – 21 mei)

Je laat het niet toe dat jouw gevoel getest wordt. Het is prima wanneer iemand jou versiert en bijvoorbeeld mee uit eten vraagt. Maar wanneer het erop lijkt dat iemand niet eerlijk tegen je is dan is het klaar wat jou betreft.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

We hebben je door Tweelingen. Jij maakt van het versieren een spelletje. Aanpassen is jouw ding en je slaat ze stuk voor stuk aan de haak. Waar je tegenaan loopt, is dat de verveling snel nadert wat ervoor zorgt dat je wat jou betreft niet lang in contact hoeft te blijven met verschillende mensen. Jij kan er toch niets aan doen dat niemand volledig interesse in jou toont?

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Voor jou is het single leven megateleurstellend. Maar dat ziet niemand aan je. Echter kan je bij wijze van spreken wel in een hoekje gaan staan huilen omdat er ’s avonds niemand bij je is om tegenaan te kruipen. Datingapps zijn voor jou dan ook een perfecte uitkomst. Swipen, liken en chatten is wat jij elke dag doet totdat je de ware tegenkomt. Tot die tijd is het dromen over je perfecte liefdesleven.

Lees ook
Dit zijn de liefste sterrenbeelden die altijd voor iedereen klaarstaan

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Contact leggen met eventuele geliefden is voor jou makkelijk te doen. Dominant, zelfverzekerd en aanwezig zijn de eigenschappen die bij jou horen. Dat komt goed uit, want anderen vinden deze eigenschappen maar al te sexy. Een beetje experimenteren hier en daar is dan ook jouw ding. Eerst een wild liefdesleven en daarna gaan denken aan trouwen en kinderen. Dat is hoe het voor jou het beste werkt.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Jouw vriendinnen slaan man na man aan de haak, maar jou lukt het maar niet. Je vraagt jezelf af of zij dan niet verlegen zijn of onzeker en hoe ze die gesprekken toch steeds bezighouden en hoe zo veel mensen hen leuk vinden. Maak je geen zorgen! Steeds maar daten is gewoon niet jouw ding. Van het idee van een blind date krijg jij al de rillingen. Dit is zeker niet iets om onzeker over te zijn, er zijn namelijk nog talloze mensen die elkaar gewoon op een ongedwongen manier treffen.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Verschillende stappen en periodes, daar bestaat jouw single leven uit. Je gaat namelijk de ene keer helemaal uit je dak en je versiert iedereen en daar geniet je dan ook volop van. Terwijl je de andere keer bij jezelf nagaat of dit wel de manier is hoe jij wilt dat het gaat. Je gaat jezelf vragen stellen als: hoe ga ik ooit op deze manier een serieus persoon vinden? En dan begint er weer een periode waarin je je alleen voelt. Deze periode duurt net zolang totdat jij je weer fijn voelt en je weer op pad wilt gaan.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Te snel iets aanpakken zonder enig plan, dat is iets waar jij vaak mee te maken krijgt. Wanneer die ene persoon je op date vraagt, heb jij je al erg vaak afgevraagd of dit wel iets kan gaan worden. Je denkt tot in de details na over hoe alles kan gaan lopen. Rustig aan! De betekenis hiervan is absoluut niet dat je hopeloos op zoek bent naar je liefde, aangezien er helaas niet zoveel succesvolle dates tussen jouw lijstje zitten. Er is toch wel iemand die indruk op jou kan maken? Kom op!

Lees ook
Single and ready to mingle? Deze sterrenbeelden vinden hun soulmate in 2022

Boogschutter (23 november – 22 december)

Jij bent een echte flierefluiter. Single zijn is voor jou ook prima en een reden voor meer aandacht van anderen. Levensvreugde is echt jouw ding, mensen om jou heen zouden hierdoor gewoon vrolijk MOETEN worden. Echt interesse heb je eigenlijk niet in mensen die wel in jou geïnteresseerd zijn. Een pluspunt van dit alles is dat je dit wel eerlijk aan ze vertelt. Daarbij komen helaas veel gebroken harten kijken, behalve die van jou want die blijft gelukkig wel heel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Getty Images

The post Hoe ben jij als single? Dit zegt je sterrenbeeld erover appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON