Hoe gaat het nu met Astrid en Harmjan uit B&B vol liefde?

Slow tv: we zijn er dol op. Net als op slow daten, trouwens. En dat is precies wat Astrid en Harmjan in B&B vol liefde 2022 deden. Hoe is het nu met ze?

Voor het tweede seizoen van het populaire liefdesprogramma reisde Harmjan af naar Oostenrijk, waar de Nederlandse Astrid ‘haar’ mannen ontving voor haar zoektocht naar de ware.

De hardcore B&B-fans zullen het zich misschien nog herinneren: tijdens de eerste weken was er in Astrids B&B geen liefde te bekennen, ook niet tussen haar en Harmjan. De twee waren zelfs erg gewaagd aan elkaar en kibbelden regelmatig wat af. In de laatste aflevering van het seizoen pakte Harmjan dan ook zijn koffers: de vonk tussen de twee miste. Geen B&B vol liefde voor de twee slow daters…

Kijkers verbaasd

Tot grote verbazing van de kijkers konden de twee toch niet zonder elkaar, en werd in de reünie onthuld dat Harmjan terug was gekeerd naar Oostenrijk. Astrid en Harmjan wilden het toch voorzichtig gaan proberen, à la slow dating. Eind goed, al goed?

Zo is het nu met Astrid en Harmjan

Hoe langzaam de vonk tussen de twee ook ontstond, zo snel laaide het vuur verder op. Al anderhalve maand nadat Harmjan terugkeerde in de B&B vroeg hij haar ten huwelijk.

De twee zijn inmiddels getrouwd en happy together, blijkt uit een video die RTL deelde van de bruiloft – inclusief Oostenrijkse klederdracht. “Hij is hier ingetrokken en draait mee alsof het nooit anders is geweest,” vertelt Astrid in een interview met AD.

Meer lezen

Werkt ‘slow daten’? Zo gaat het nu met Debbie en Paul uit B&B vol liefde.
Waarom slow tv-programma’s als Bed & Breakfast en Denkend aan scoren.
Hoe slow daten je helpt om echt een connectie te maken.

Tekst Ruby Wijdenbosch  Beeld RTL/Videoland
Gepubliceerd op 14 maart 2024

Scroll naar boven