Categorieën
RSS feeds

Hommeles in huize Hazes: Rachel en André niet eens met uitspraken Roxeanne over heimwee

In het muziekprogramma Beste Zangers vertelde Roxeanne Hazes afgelopen donderdag over haar heimwee. Die ‘nare vorm van heimwee’ liep ze op door ‘trauma’s uit haar jeugd’. Echter reageren moeder Rachel en broer André verwijtend op dit verhaal. 

Enorme knauw

‘De grootste klap’ kreeg Roxeanne, naar eigen zeggen, toen haar moeder een boek schreef na het overlijden van haar vader André Hazes. Ze heeft Rachel toen negen maanden niet bij haar gehad. “Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen”, legde Roxeanne uit. Hierdoor heeft ze een ‘enorme knauw’ gehad. “Je beschadigt iemand daar voor de rest van z’n leven mee. Ik ben een volwassen vrouw, maar kan moeilijk alleen slapen.”

Eenzijdigheid van verhaal

Rachel neemt het verhaal van haar dochter met een korreltje zout. De uitleg van Roxeanne zou niet waar zijn en volgens haar moeder kunnen mensen in haar directe omgeving dat beamen. “Het is jammer dat de eenzijdigheid van dit soort uitlatingen gelijk als waarheid wordt aangenomen”, aldus Rachel.

Lees ook
Roxeanne Hazes over heftige heimwee: ‘Trauma’s uit mijn jeugd die daarvoor hebben gezorgd’

Statement André

Ook zoon André laat van zich horen. “Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die jou op alle mogelijke manieren klein probeert te krijgen”, laat hij weten onder de Instagrampost van Rachel.

Vervolgens schrijft hij: “Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen”, begint André zijn verhaal. “Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn. Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.  

Bron: Shownieuws, AD | Beeld: Brunopress

The post Hommeles in huize Hazes: Rachel en André niet eens met uitspraken Roxeanne over heimwee appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON