Categorieën
RSS feeds

Horeca sluit zich aan bij hartverwarmende actie

Met de gas- en electraprijzen die maar stijgen en stijgen, wordt het steeds minder aantrekkelijk je verwarming aan te slingeren tijdens het thuiswerken. Maar drie wollen truien over elkaar, maakt tikken weer lastig. En je laptop heeft na een tijdje toch ook stroom nodig. Wat als je al moeite hebt de eindjes bij elkaar te knopen? De horeca schiet te hulp.

Stoken doen we toch al

Onder het motto ‘de horeca is een warme plek’ sluiten diverse horecagelegenheden zich aan bij de sympathieke actie Heat and eat. De etablissementen zetten hun deuren open (en daarna snel weer dicht anders komt de kou alsnog binnen) voor een ieder die thuis de verwarming niet aan durft te zetten. Het idee: stoken doen we toch al, dus kom vooral binnen. Je laptop mag in het stopcontact, maar al kom je om te breien of de krant te lezen, dan is dat ook prima.

Lees ook
De stekker eruit! Miljuschka deelt tips om energie te besparen

Kommetje soep erbij

Deze horecagelegenheden die sinds corona alles weten van barre tijden, verplichten je niet tot een hapje of een drankje. Maar met een beetje mazzel heeft iemand al iets voor je besteld. Op de site kunnen namelijk niet alleen horecagelegenheden zich aanmelden, maar er kunnen ook donaties worden gedaan. Voor een kop koffie of een kom soep.

Op de site van Heat and eat vind je meer informatie over de actie en de etablissementen die meedoen. Tipje voor ondernemende horecatijgers: er kunnen nog wel wat lunchrooms en restaurants bij!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

 

 

The post Horeca sluit zich aan bij hartverwarmende actie appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON