Categorieën
RSS feeds

Huh: ‘Echte Meisjes In De Jungle’-Channah plaatst een Instagrambericht vanuit de jungle

Fans vragen zich af of Echte Meisjes In De Jungle misschien nep is. Het programma wordt as we speak opgenomen. De Echte Meisjes zitten dus nu in de jungle en je zou zeggen dat ze daar geen telefoon bij de hand hebben. Toch plaatst deelneemster Channah Koerten een bericht op Instagram. 

Zonder telefoon

Bij een foto van zichzelf schrijft Channah: “Hier was ik nog even snel een haarbandje scoren voor vertrek.” Ook deelt ze iets over haar huidige situatie. “Ondertussen zit ik in de jungle zonder m’n kinderen, de lieve mensen om mij heen en zonder telefoon. Overleven in de jungle met water, rijst en een grote groep meiden.” Channah schrijft het zelf, ‘zonder telefoon’. Huh?! Fans zijn in de war en reageren massaal.

Socials overgenomen

“Hoe is dit gepost? Zonder telefoon..”, vraagt een volger zich af. “Hahaha en dat zonder telefoon knap hoor🤣”, reageert een ander. Volgens RTL is het heel simpel. Aan RTL Boulevard laat de zender weten dat het thuisfront Channahs socials overgenomen heeft. Aha!

Lees ook
Hoe is het nu met deelnemers uit het oude seizoen van ‘Echte Meisjes In De Jungle’?

Echte Meisjes In De Jungle

Videoland heeft inmiddels wel door dat het werkt om oude formats nieuw leven in te blazen (bijvoorbeeld Take Me Out). Recent werd bekend dat onze favo realityserie van tien jaar geleden, Echte Meisjes In De Jungle, aan de beurt is. De twaalf deelneemsters zijn geen onbekenden in de showbizzwereld. Zo zien we Gaby Blaaser van The Bachelorette en Diva uit het seizoen van De Bachelor met Tony Junior. Ook zijn er Temptation Island-sterren van de partij, namelijk de spraakmakende Fabiola en deelneemster van het laatste seizoen Annebel.

Daarnaast zien we Michella Kox, bekend uit de oude seizoenen van Echte Meisjes. Verder zullen Louisa Janssen, Janice Blok, Jill Goede, Channah Koerten, Kelly Heruer, Esmée Ipema en Lena uit Ex on the Beach de strijd met elkaar aangaan in de jungle.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Channah Koerten (@channahkoerten)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Shownieuws, Instagram | Beeld: Brunopress

The post Huh: ‘Echte Meisjes In De Jungle’-Channah plaatst een Instagrambericht vanuit de jungle appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON