Categorieën
RSS feeds

Influencer Sylvia Geersen op zoek naar de liefde in de Bachelorette

In het nieuwe seizoen van de Nederlandse versie van De Bachelorette gaat Sylvia Geersen (36) op zoek naar de ware liefde. Videoland bevestigt dat model en influencer in het nieuwe seizoen te zien is.

De Bachelorette

Na een bewogen liefdesleven is Sylvia nu op zoek naar de ware liefde. Op een romantische locatie in het buitenland zullen vrijgezelle mannen strijden om het hart van Sylvia. Via de bekende rozenceremonie verlaat elke week een kandidaat de strijd. Blijft er aan het einde van de rit een prins op het witte paard over?

Geloof in de liefde

Sylvia is niet de eerste die het avontuur aan gaat. Eerder deed Gaby Blaaser een poging tot liefde, helaas met weinig succes. Maar Sylvia heeft super veel zin om mee te doen aan dit programma. “Ondanks dat ik al het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan.”

Lees ook Gaby Blaaser op Curaçao gespot met ex-deelnemer ‘De Bachelorette’

Het is niet de eerste keer dat Sylvia te zien is op de Nederlandse televisie. Eerder was ze te zien in Hollands Next Topmodel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

The post Influencer Sylvia Geersen op zoek naar de liefde in de Bachelorette appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON