Categorieën
RSS feeds

It’s a girl! Tabitha is opnieuw moeder geworden

Babynieuws: Tabitha is opnieuw moeder geworden! De 30-jarige zangeres zette vorige week haar tweede dochtertje op de wereld, zo heeft ze bekendgemaakt via Instagram.

Op de bank of in bed, tien dagen geleden postte de toen hoogzwangere Tabitha nog kiekjes op Instagram. Tot het plots stil werd. Met een reden: Tabitha is bevallen en was éven druk met andere zaken dan social media.

Ons cadeautje

Het gezicht van de baby laat de moeder buiten beeld op de foto. “Vandaag ben jij alweer een week bij ons, thuis in ons warme nest mochten wij je in onze armen sluiten. Ons cadeautje, ons kleine meisje”, schrijft ze. Hoe het kindje heet, is nog niet bekend.

Onder andere Shary-Ann reageert enthousiast onder de Instagram post. “Ooooo jaaaaa!!!! Gefeliciteerd lieverds”, schrijft ze. Ook Chantal Janzen, Nienke Plas en Kirsten Schilder feliciteren Tabitha in de comments.

De tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SELFLOVE ♀ (@tabithamusik)

Lees ook
Waylon over bedriegen zwangere Bibi: ‘Ik ben een ongelooflijk domme lul’

Eerste kindje

Vorig jaar verwelkomden Tabitha en haar partner Mauron hun eerste dochter, genaamd Imaya. Het stel is ongeveer vier jaar samen. In 2021 maakten ze bekend verloofd te zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

The post It’s a girl! Tabitha is opnieuw moeder geworden appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON