Categorieën
Nieuws

Jaimie Vaes deelt update over haar non-surgical butt lift: ‘Precies waar ik op had gehoopt’

Een tijdje geleden showde Jaimie Vaes (32) vol trots haar nieuwe billen. Nu plaatst ze een update over haar bilpartij op haar Instagram Stories. Ze laat weten dat ze nog steeds heel erg blij en tevreden is met haar nieuwe kont. 

Superblij met bilpartij

Jaimie laat op haar Instagram Stories weten ‘superblij’ te zijn met haar billen. “Het resultaat is heel natuurlijk en mooi geworden. Precies waar ik op had gehoopt.”

Ze laat weten dat haar billen niet anders aan voelen. “Ik voel of merk geen verschil”, schrijft Jaimie. En een pluspuntje: na de behandeling is het geen probleem om gelijk te gaan zitten.

Waarom ze haar billen heeft laten vergroten? “Voor mij was de voornaamste reden dat ik na een periode waarin ik veel stress ervaarde toch aardig wat kilo’s ben verloren. Hiermee dus ook wat meer ‘vormen’. Op deze manier kon ik toch iets meer volume creëren zonder onder het mes te gaan.”

Lees ook
Jaimie Vaes doet exclusief haar verhaal: ‘Zonder advocaat had Jorik Lío en mij op straat gezet’

Non-surgical butt lift

De brunette heeft haar billen laten liften en vullen met fillers. Dit wordt een non-surgical butt lift genoemd, oftewel een butt lift waar geen operatie aan te pas komt dus. Het resultaat is daarmee niet voor altijd. De fillers blijven zo’n twee tot vijf jaar zitten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙹𝙰𝙸𝙼𝙸𝙴 𝙹𝙾𝙰𝙽𝙽𝙴 𝚅𝙰𝙴𝚂 (@jaimievaes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HOUSE OF BRATZ (@houseofbratz)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

The post Jaimie Vaes deelt update over haar non-surgical butt lift: ‘Precies waar ik op had gehoopt’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON