Janice Blok openhartig, ‘Ik sta weer open voor de liefde’

Het is alweer bijna een jaar geleden, de break up van Donny Roelvink en Janice Blok. Maar nu is Janice openhartig over deze tijd in een interview met Radio 538. ‘’Nu ik er van een afstandje naar kijk, is dit de beste beslissing geweest’’.

Beste beslissing

Janice Blok vertelt onder andere over de reden van de break up. ”We hebben het stopgezet omdat we dachten dat dat de juiste keuze was. Niet omdat we het wilden”, vertelt ze. ‘Dat is moeilijk. Maar eigenlijk achteraf de beste beslissing ooit. Maar op dat moment voel je dat niet, weet je dat niet en ben je bang.’

Periode van liefdesverdriet

Rond de break up gingen heel wat geruchten rond. Zo zou Janice daten met voetballer Memphis Depay. Hier bleek echter niks van waar te zijn. Het was een verdrietige periode met veel liefdesverdriet. Ze was helemaal klaar met mannen, maar nu er wat tijd verstreken is, is ze single en ready to mingle.

Lees ook

Verdrietig nieuws: Janice Blok en Donny Roelvink reageren op geruchten over relatiebreuk

Ondanks dat Janice open staat voor een nieuwe liefde is ze nog niet veel aan het daten. ”Misschien ligt het ook aan mij, ik ben ook heel lastig daarin. Ik vind nooit iemand leuk”, aldus Janice.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

The post Janice Blok openhartig, ‘Ik sta weer open voor de liefde’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

Scroll naar boven