Je kunt nu met de TUI nachttrein op stedentrip naar Praag en Dresden

De trein is steeds vaker een goed alternatief voor het maken van een vliegreis. Treinreizen is een duurzame en comfortabele manier van reizen, die ook steeds betaalbaarder wordt.

Vanaf eind april komt daar ook een stedentrip naar Praag en Dresden bij, die je per trein kunt maken. TUI zet daarvoor de nachttrein in, die afgelopen winter als Ski Express naar Oostenrijk reed. Vanaf 26 april rijdt de TUI City Express naar Tsjechië en Duitsland om stedentrippers naar Praag en Dresden te brengen.

Hoe werkt de TUI City Express?

De TUI City Express is een wekelijkse nachttrein. De vertrektijden van de nachttrein zijn goed afgestemd op een stedentrip.

Je vertrekt op donderdagavond en slaapt die nacht in de trein. Op vrijdagochtend kom je aan op de plaats van bestemming. Zondagavond reis je weer naar huis en maandagochtend ben je thuis. Voor de meeste mensen betekent dat dus ook dat je maar één dag vrij hoeft te nemen om een lang weekend weg te zijn. En Praag en Dresden zijn steden waar je je prima een lang weekend kunt vermaken, zeker in Praag is dat geen enkel probleem.

Een stedentrip met de TUI City Express duurt dus vier nachten, waarvan je er twee in de trein slaapt. Er zijn drie volle dagen om de steden te ontdekken. Zeker voor mensen die ook in een rijdende trein goed kunnen slapen is dit de ideale manier van reizen.

Stedentrip Praag

Praag is een stad waar je een keer geweest moet zijn. De hoofdstad van Tsjechië is beeldschoon, met een mooi historisch centrum met oude burchten, bruggen en een bijzonder astronomisch uurwerk.

Stedentrip Dresden

Dresden ligt aan de Elbe in het oosten van Duitsland. Een bijzondere stad waar veel te doen is. Dwaal door de Altstadt, ontdek de kunstzinnige Neustadt en ga zeker ook de stad uit om mooie kastelen, wandelroutes en wijngaarden te ontdekken.

Beiden een perfecte keuze voor een verrassende stedentrip!

Neem de nachttrein naar Praag of Dresden voor een stedentrip

Scroll naar boven