Categorieën
RSS feeds

Kom maar door: nieuw datingprogramma op een eiland ‘FBoy Island’

Zin in een nieuwe datingshow op een eiland? Na Temptation Island en Love Island komt er een nieuw programma naar Nederland. FBoy Island, een nieuwe guilty pleasure! In dit programma reizen drie vrouwen af naar een tropisch eiland, met 8 ideale schoonzonen én 8 fuckboys. Met wie gaan zij naar huis? 

Echte liefde

Val jij vaak op foute mannen? Dan is deze datingshow misschien wel herkenbaar voor je. Het is in dit programma aan de vrouwen (en de kijkers) om erachter te komen wie op zoek is naar echte liefde en wie alleen maar komt voor de grote geldprijs. Als een van de dames haar hart verliest aan een FBoy gaat het prijzengeld verloren. Of lukt het hen om de fuckboys te elimineren en echte liefde te vinden?

Sociaal experiment

De show bevat een flinke dosis humor en wordt gepresenteerd door cabaretière Lisa Loeb. Naarmate de tv-show verdergaat, wordt onthuld wie de nice guys en wie de fuckboys zijn. Het is ook nog eens een sociaal experiment, want kunnen FBoys veranderen? En blijven de goede mannen inderdaad tot het einde?

Lees ook
Grensoverschrijdend gedrag bij ‘Temptation Island Love or Leave’: meerdere meldingen gedaan

Drie vrouwen

Er reizen dus drie vrouwen af naar een tropisch eiland op zoek naar de ware. Allereerst de 24-jarige Manon. Ze studeert Communicatie in Nijmegen en is fervent TikTokker. Meestal is ze haantje de voorste en ze valt ook op pittige jongens. Uit ervaring weet ze helaas dat jongens met een grote mond niet altijd geschikt zijn voor een relatie.

De 26-jarige Jennemie komt uit Amsterdam. Ze werkt als social creative en is een professioneel opgeleide danseres. Ze is energiek, extravert en dol op flirten. Helaas is het Amsterdamse dateleven tot nu toe niet voor haar weggelegd. Alle leuke mannen zijn of bezet, of fuckboys.

Tot slot de 29-jarige Sarah. Een avontuurlijke mondhygiënist uit Amsterdam. Ze houdt van ambitieuze mannen, echter is ze die nog niet tegengekomen vanwege haar drukke en sociale leventje. Vindt zij de ware op FBoy Island? Vanaf 7 november kun je het zien op HBO Max.

 Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: still YouTube HBO Max

The post Kom maar door: nieuw datingprogramma op een eiland ‘FBoy Island’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON