Categorieën
RSS feeds

Leuk babynieuws: Sven Kramer en Naomi van As voor de tweede keer ouders geworden

Sven Kramer (35) en Naomi van As (38), beiden voormalig topsporter, zijn ouders geworden voor de tweede keer. Hun gezin is verrijkt met een jongetje. 

Dexx Bynt

Shownieuws schrijft dat het goed gaat met moeder en kind. Zo liet de manager van Sven Kramer weten aan het platform. Afgelopen woensdag is zoontje Dexx Bynt Kramer geboren.

Kae Robin

Sinds 2007 hebben de voormalig langebaanschaatser en de voormalig tophockeyster een relatie. Op 24 oktober 2018 werd hun eerste kind geboren. Een dochter die de naam Kae Robin kreeg, inmiddels is het meisje drie jaar.

Lees ook
Leuk babynieuws: Nienke Plas is zwanger van derde kindje

Hartjes en felicitaties

Het stel deelt het babynieuws op Instagram. “10-08-2022 Dexx Bynt Kramer 💙”, is te lezen bij een schattige foto van hun slapende kinderen. “Van harte gefeliciteerd namens alle Smitjes!”, schrijft zanger Jan Smit. Actrice Shelly Sterk reageert: “Gefeliciteerd! Wat onwijs mooi en lief dit ❤️”. Ook andere bekende sporters feliciteren het stel, onder wie schaatster Ireen Wüst en voetbalster Anouk Hoogendijk. Verder worden er veel hartjes en felicitaties achtergelaten bij het Instagrambericht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.  

Bron: Shownieuws, Instagram | Beeld: Brunopress

The post Leuk babynieuws: Sven Kramer en Naomi van As voor de tweede keer ouders geworden appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON