Categorieën
RSS feeds

Lil Kleine heeft spijt van mishandeling Jaimie Vaes: ‘Ieder mens maakt fouten’

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, vertelt aan Privé over de turbulente tijd die hij doormaakte, nadat er beelden uitlekten waarop te zien is dat hij Jaimie Vaes mishandelt. Het zegt spijt te hebben van alles wat er is gebeurd. “Ik zou dingen totaal anders hebben gedaan.”

Ieder mens maakt fouten

“Ik moet het beste ervan maken”, zegt Jorik vol berouw. “En de beste versie van mijzelf zijn. En dat elke keer weer. Daar ben ik mee bezig.” Ook maakte de rapper een gewaagde uitspraak: dat ieder mens fouten maakt, hij ook. En dat ieder mens zijn of haar fouten mag verbeteren. “Zo kijk ik erop terug”, zegt hij.

Hij deelt bij Privé dat hij aan zichzelf werkt en dat het resultaat heeft. “Als ik dingen zou kunnen terugdraaien, dan heel graag. Maar ik kan niet zeggen wat, dat is gewoon zo afgesproken”, deelt Jorik.

Toch steekt hij de hand nog in eigen boezem. “Maar voor alle duidelijkheid: ik zou heel veel dingen totaal anders hebben gedaan. Er is zeker spijt. Het is een heel dure, maar vooral harde les die ik doormaak. Mijn vader zegt alleen altijd: ‘Alles gebeurt met een reden.’ Misschien had dit zo moeten gebeuren.”

Nederlandse podia

Het lijkt erop dat Nederland klaar is met de rapper. Dat werd onder andere duidelijk bij een optreden van Jorik in Rotterdam. Die werd namelijk geannuleerd, omdat er zoveel kritiek op de aankondiging kwam.

Hoe dan ook vertrouwt hij erop dat hij ooit weer populair zal worden in Nederland. “Ik verlang zo naar de grote optredens. Het komt gelukkig wel weer een beetje terug. Maar vooral in België en andere landen.”

“In Nederland komt het ook wel weer. Daar ben ik van overtuigd. Ik moet geduld hebben. Tijd heelt alle wonden. Ik heb er veel vertrouwen in”, aldus Lil’ Kleine.

Lees ook
Angela de Jong uit kritiek op serie Linda de Mol: Mij met een bebloede schedel voor dood laten eindigen is haar natte droom

Tino Martin’s theatertour

Tijdens de première van Tino Martin’s nieuwe theatertour deelde Jorik deze informatie. Tino leek erg blij te zijn dat Lil Kleine bij de première was komen kijken.

Tino Martin was erg enthousiast over de show. “Ik kan van alles bedenken en weer een nieuwe show in elkaar zetten, maar uiteindelijk moet het ook een feestje worden. Dat is gebeurd vanavond.” Lil Kleine was die avond een opvallende gast.

Martin had Jorik kort na de mishandeling van Jaimie Vaes nog een ‘lul’ genoemd, maar na zijn première zei hij: “Mooi hè! Die komt ook. Dus wat dat betreft, vrienden, collega’s, alles was hier vanavond. Ik hoef daar niet zo gek veel aan toe te voegen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

The post Lil Kleine heeft spijt van mishandeling Jaimie Vaes: ‘Ieder mens maakt fouten’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON