Categorieën
RSS feeds

Marco Borsato reageert op nieuwe liefde ex-vrouw Leontine: ‘Blij voor haar’

Leontine Ruiters is weer aan het daten geslagen. Alhoewel de relatie is nog kersvers is, bracht haar nieuwe vlam, miljonair John Huibers, het nieuws naar buiten. Wat vindt haar ex-man Marco Borsato daar eigenlijk van?

Leontine Ruiters heeft haar relatie zelf met Marco en haar kinderen besproken, laat Anouk Smulders weten in Shownieuws.

Nieuwe vlam

Ex Marco is blij dat Leontine eindelijk weer aan het daten is. Ook haar kinderen keuren de prille relatie goed.

“Iedereen is blij voor haar,” zegt Anouk. “Ze is ontzettend aan het genieten en ook blij dat door de kinderen en Marco zo goed gereageerd is.”

Geluk voelen

Het is fijn om weer geluk te voelen, vertelde Leontine aan Anouk. “En we zijn gezellige dingen aan het doen.” Afgelopen weekend was het koppel samen naar Antwerpen.

Het is de eerste keer dat ze weer date sinds haar breuk met Marco Borsato. Ze was 22 jaar met de zanger getrouwd en na de scheiding waren ze ook nog een tijdje aan het scharrelen. Hun relatie liep op de klippen na de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice Kids.

Lees ook
Leontine Ruiters is aan het daten met niemand minder dan multimiljonair John Huiberts

Multimiljonair

Wie is John Huiberts eigenlijk, de volgens Marco goedgekeurde nieuwe vlam van Leontine? Hij is ondernemer en chairman of the board van IGM Resins. Hij stond afgelopen jaar voor het eerst in de Quote 500. Hoe hij eruitziet? Quote heeft een interview met hem gedaan inclusief foto.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

The post Marco Borsato reageert op nieuwe liefde ex-vrouw Leontine: ‘Blij voor haar’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON