Categorieën
RSS feeds

Martinhal Cascais: een droomplek voor de eerste vakantie met je baby

Alle ‘eerste keren’ met een baby zijn bijzonder. En ook de eerste vakantie met je baby is er een om nooit meer te vergeten. Reizen met een baby is anders dan je gewend bent en dat vraagt om flink wat voorbereiding. Ga je met de auto of toch liever vliegen? Wat neem je allemaal mee en hoe pak je dat in? Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: waar ga je naartoe? Wij kozen voor Martinhal Cascais in Portugal, een regelrechte droomplek voor de eerste vakantie met je baby!

Martinhal: pure luxe voor gezinnen met kinderen

Martinhal is een groep van luxe hotels en resorts in Portugal waar over alles is nagedacht met gezinnen met (kleine) kinderen in het achterhoofd. Er zijn op dit moment vier locaties: Sagres en Quinta do Lago in de Algarve en Chiado en Cascais, vlakbij Lissabon.

Wij gaan voor Martinhal Cascais, dat op een half uur rijden van de stad Lissabon ligt. Bij aankomst op de luchthaven staat een chauffeur ons op te wachten. Wel zo prettig als je met een kleintje reist, want zo’n reis is al vermoeiend genoeg en je kunt direct instappen. Het resort ligt net buiten het dorp Cascais in een rustige wijk, op een paar minuten wandelen van de zee. Er staat een beetje wind, de zon schijnt en het is er (in juni) heel aangenaam qua temperatuur: zo’n 27 graden. De vakantie begint dus goed!

De sfeervolle lobby van Martinhal Cascais

BRON