Categorieën
RSS feeds

Maxime Meiland onthult: ‘Als ik dit wist, had ik ‘Chateau Meiland’ misschien niet gedaan’

Dankzij de populaire serie Chateau Meiland zijn de Meilandjes ware BN’ers geworden. Maxime Meiland werd door de realityshow een influencer met honderdduizenden volgers op Instagram. Allemaal leuk en aardig, maar de fame is niet altijd fijn, aldus de Meiland-telg. “Mensen realiseren zich niet altijd dat er een keerzijde is.”

Ondanks de kritiek die Maxime vaak krijgt, heeft ze maar liefst 576.000 volgers op Instagram. De Meiland-dochter is ontzettend populair.

Glitter en glamour

Op haar Instagram geeft Maxime Meiland een kijkje in haar leven. Ze deelde veel foto’s van haar bruiloft en recentelijk deelde ze een video van een tour door haar gigantische huis in Noordwijk. Ook doet ze veel samenwerkingen met bekende merken.

Toch is bekend zijn niet alleen maar glitter en glamour, vertelt Maxime aan Televizier. Een BN’er zijn valt haar best vaak zwaar. “Even snel anoniem over straat is er bijvoorbeeld niet bij. Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven.”

Lees ook
Martien Meiland maakt zich grote zorgen: ‘Ik zal toch niet doodgaan?’

Keerzijde

Was Chateau Meiland het allemaal waard? Dat vraagt de realityster zich soms wel eens af. “Zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht.”

Ben je benieuwd naar alle voorbereidingen die vooraf gingen aan de sprookjesbruiloft van Leroy en Maxime? Elke maandag is er een nieuwe aflevering van het zevende seizoen van Chateau Meiland. Genieten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Brunopress

The post Maxime Meiland onthult: ‘Als ik dit wist, had ik ‘Chateau Meiland’ misschien niet gedaan’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON