Categorieën
Nieuws

Met deze kindercamera maken de kids zelf de leukste foto’s!

Zijn je kinderen ook gek op het maken van foto’s? De kids groeien tegenwoordig op met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het maken van foto’s en video’s is voor de meesten geen onbekend terrein. Zeker als papa en mama vaak foto’s maken vinden de kinderen het leuk om dit ook te doen. Met een kindercamera leren ze op een andere manier kijken naar alles om hen heen om dit vast te leggen in een foto. Super leuk ook als herinnering voor een later moment, want kinderen beleven alles toch op een andere manier. Wij gingen samen met de kinderen op pad met de myFirst Camera 2 en dat was niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Bij de volgende vakantie, een dagje dierentuin of speelmiddag gaat deze interactieve kindercamera zeker weer mee.

myFirst Camera 2

Met de myFirst Camera 2 hebben de kinderen urenlang speelplezier. De camera is digitaal en heeft de optie voor foto’s en video’s in redelijke kwaliteit. Er wordt standaard een 16GB Micro SD bijgeleverd waar je 1.000 foto’s op kunt maken. De camera is super licht, heeft een batterijduur van 3 tot 4 uur en je krijgt er een nekkoord en waterdichte hoes bij. De camera is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Hoe werkt de myFirst camera 2?

Foto’s maken met de myFirst Camera 2 is super simpel. De kinderen hadden het snel door, waardoor ze snel lekker creatief aan de slag zijn gegaan. Er is een aan/uit knop, een optie om foto’s terug te kijken en een paar opties om te navigeren. Het maken van de foto’s doe je uiteraard met de knop bovenop de camera. Het duurt wel even voordat de foto gemaakt is als je op de knop hebt gedrukt, dus daar was bij onze dochter een klein beetje oefening en geduld voor nodig.

Het complete pakket van de de myFirst Camera 2

BRON