Categorieën
RSS feeds

Met dit spannende cadeau worden al jouw fantasieën werkelijkheid 

Hoe zit het met jouw seksuele fantasieën? Worden die nog een beetje geprikkeld of is het angstig stil in je hoofd? Fantaseren over seks is in ieder geval goed voor je; het kan je leven meer diepgang geven. En deel je die fantasieën met je partner, dan scoor je ook nog eens hoger op ‘geluk’. 

Toch doen we dat veel te weinig, onze fantasieën delen. Omdat we de vrijheid niet voelen, omdat er een taboe op rust of omdat we bang zijn dat onze fantasieën wellicht raar of pervers zijn. Zonde! Fantaseren is heel normaal. En hoe gekker, hoe beter. Grote kans dat jouw partner jouw fantasieën alleen maar spannend vindt. En hee, waarom die fantasieën niet werkelijkheid maken samen en zo jullie seksleven nieuw leven inblazen? Daar is EasyToys in ieder geval groot voorstander van. 

Uitnodiging tot fantaseren

Daarom is hun meest sensuele cadeau van het jaar dit keer één grote uitnodiging tot het uitvoeren van jouw fantasieën. De EasyToys Erotische Adventskalender 2022 is wederom een prachtig vormgegeven box, met daarin 24 cadeautjes voor iedereen die het spannend wil houden of weer spannend wil maken tussen de lakens. Of juist eens heel ergens anders (zoals in je fantasie). 

Nieuwe sensaties

De EasyToys Naughty & Nice adventskalender van 2022 is een zinnenprikkelende box bomvol sexy toys en luxe veganvriendelijke verzorgingsproducten. Met onder andere geurstokjes met sensuele geur, een zijdezachte blinddoek en een orale balsem komen al je zintuigen aan bod. De cadeautjes helpen je elke dag opnieuw om je fantasiewereld te verrijken en nieuwe sensaties te beleven. Ervaringen die wellicht zelfs voorbij de vijf zintuigen gaan. Zo maak je de laatste weken van het jaar ineens superspannend en bruisend. 

€ 20,- korting voor Flair-lezeressen

Met 24 verrassingen om van te genieten voor slechts € 129,99, is dit opwindende cadeau ook nog eens ontzettend betaalbaar. Of zeg maar gerust: een gouden deal, want de waarde van al deze spullen samen is € 500! Met de code flairnl20 krijg je ook nog eens € 20,- korting* en betaal je dus nog slechts € 109,99. Zelden haalde je een hele verzameling seksspeeltjes voor zo’n lage prijs in huis. Naast seksspeeltjes, vind je in de box spelletjes, intieme verzorgingsproducten en massageolie. Dus niks staat die erotische massage waar je misschien al eens over fantaseerde meer in de weg. 

 

Meer over de inhoud willen we niet verraden. De adventskalender moet natuurlijk wel een verrassing blijven. Ga dit jaar out of the box met kerst en verras je geliefde met de EasyToys adventskalender van 2022! Dat wordt samen aftellen naar dat eerste spannende cadeau.

*Geldig t/m 24 oktober en alleen voor de EasyToys adventskalender 2022

The post Met dit spannende cadeau worden al jouw fantasieën werkelijkheid  appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON