Categorieën
RSS feeds

Mishandeling en seksfilmpjes: Jan Smit wordt achtervolgd door schandalen van spelers FC Volendam

Jan Smit besloot een nieuwe stap te zetten in zijn carrière: hij is sinds juli voorzitter van zijn favoriete club FC Volendam. Een nieuwe uitdaging met, helaas voor Jan, veel schandalen. Sinds zijn voorzitterschap zijn er namelijk seksfilmpjes van spelers opgedoken. En daarnaast wordt er nu ook een speler verdacht van mishandeling…

Jan heeft het er maar druk mee!

Seksfilmpjes en mishandeling

Eerder dit jaar zouden verschillende spelers van FC Volendam tijdens een feest vrouwen hebben verleid om seksuele handelingen te doen. Vervolgens werden hier filmpjes gemaakt, zonder de toestemming van die vrouwen, aldus Story. Later zouden de beelden verspreid zijn door heel Volendam.

Nu komt er een tweede schandaal aan het licht. Voetballer Tayrell Wouter, die een profcontract heeft bij FC Volendam tot 2025, wordt namelijk verdacht van mishandeling. Hij zou een 20-jarig meisje in Club Air in Amsterdam hebben mishandeld.

Beelden van de mishandeling werden gedeeld in het misdaadprogramma Bureau 020. Daarop is de zien dat een man verschillende versierpogingen doet. Vervolgens pakte hij het meisje bij haar linkerborst en probeerde zij hem weg te duwen. Toen werd ze aangevallen door een tweede man, die haar bij de keel greep en haar meerdere keren sloeg. Ze kreeg uiteindelijk klappen van beide mannen.

Lees ook
Glennis Grace wordt naast mishandeling ook verdacht van bedreiging

Jan als voorzitter

Met al deze schandalen is het geen vliegende start voor voorzitter Jan Smit. Waarschijnlijk zal hij binnenkort uitleg moeten geven over de beslissingen die de club neemt over de voetballer in kwestie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

The post Mishandeling en seksfilmpjes: Jan Smit wordt achtervolgd door schandalen van spelers FC Volendam appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON