Categorieën
RSS feeds

Oeh la la: deze vier sterrenbeelden zijn het meest zelfverzekerd in de slaapkamer

Je wilt je natuurlijk zelfverzekerd zijn in de slaapkamer, zodat je volop kan genieten van een goed potje seks met je partner. Het blijkt dat je sterrenbeeld veel zegt over hoe confident je bent in de slaapkamer. Deze sterrenbeelden zijn het meest zelfverzekerd tussen de lakens, sta jij ertussen?

Sterrenbeelden zelfverzekerd

Sommige mensen nemen graag het initiatief tijdens een sekspartij en durven ook uit te spreken wat ze willen in bed. Vuurwerk in de slaapkamer? Dat gaat zeker gebeuren als jij of je partner een van de onderstaande zelfverzekerde sterrenbeelden heeft.

Schorpioen

De Schorpioen is een van de meest zelfverzekerde sterrenbeelden in de slaapkamer. Een Schorpioen staat bekend om sex appeal. Schorpioen weet wat ‘ie wil en hoe je een ander ultiem kan laten genieten. Daarnaast houden ze ook van een diepere connectie met hun partner, wat de vrijpartij alleen maar intenser maakt.

Boogschutter

Een Boogschutter zit vol passie, zowel tussen de lakens als in het dagelijks leven. Boogschutters zijn strong independent women, die heel zelfverzekerd overkomen. Nieuwe dingen proberen in de slaapkamer? De Boogschutter deinst nergens voor terug en wil alles in ieder geval één keertje proberen. Het ene standje geen succes? Dan gewoon op naar de volgende!

Ram

Sterrenbeeld Ram is van nature zelfverzekerd en weet heel goed van zichzelf wat ‘ie wel en niet wil. Ram schuift dit niet onder stoelen of banken en spreekt dit ook uit naar een bedpartner. In de slaapkamer is Ram ook lekker avontuurlijk. Dit sterrenbeeld kan wel een tikkeltje ongeduldig zijn, maar daarom is het des te belangrijker om goed te communiceren wat jullie allebei prettig vinden in bed.

Lees ook
Hoe ben jij als single? Dit zegt je sterrenbeeld erover

Leeuw

De Leeuw weet wat die wil. Het is een vuurteken waarbij de passie in de badkamer zeker niet ontbreekt. De Leeuw is een geboren leider, dus het liefst is dit sterrenbeeld ook dominant in de slaapkamer. Vaak vinden bedpartners deze passie en initiatief heel aantrekkelijk, maar geef je bedpartner soms ook de kans om het voortouw te nemen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images

The post Oeh la la: deze vier sterrenbeelden zijn het meest zelfverzekerd in de slaapkamer appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON