Categorieën
RSS feeds

Onmogelijke zoektocht in ‘Kopen zonder Kijken: ‘Jullie zijn officieel de nachtmerrie van dit programma’

Kopen zonder Kijken is iedere week weer smullen. Ook deze week was het weer raak. KzK-koppel Marlies en Volcmar zijn op zoek naar een huis met maar liefst 6 slaapkamers. Het lijkt een onmogelijk uitdaging, maar Alex en Bob zetten alles op alles om het voor elkaar te krijgen.

Marlies en Volcmar

Kopen zonder Kijken-koppel Marlies en Volcmar zijn al een tijdje op zoek naar een huis. En niet zomaar een huis, het huis moet maar liefst 6 slaapkamers hebben. Ze zijn thuis namelijk met z’n zevenen. Marlies heeft twee tweelingen en Volcmar een dochter. Een huis vol dus.

Het liefst wil het stel een huis waar ieder kind een eigen slaapkamer heeft. En dat met een budget van 575.000 euro. Dat wordt een behoorlijk uitdaging voor makelaar Alex. Martijn Krabbé noemt het koppel daarom ‘officieel de nachtmerrie van dit programma’. Bouwdeskundige Bob is echter wel enthousiast en steekt graag de handen uit de mouwen.

Lees ook
Kijkers ‘Kopen zonder Kijken’ ergeren zich aan nieuw koppel: ‘Wat een ontzettend verwend stel’

Financiële meevaller

De zes slaapkamers zijn een harde eis voor het stel, maar Alex kan niks vinden. Gelukkig is er dan een meevaller waardoor het budget van 575.000 euro naar 625.000 gaat. En dan blijkt er opeens veel meer mogelijk. Alex stuit op een huis in Bergschenhoek met 4 slaapkamers, maar mét een zolder waar ook twee kamers kunnen worden gemaakt.

Het stel tekent het koopcontract en staan een tijdje later in hun nieuwe stulpje. Het stel is een beetje beduusd, maar wel heel enthousiast. “Ik ben echt nog even aan het herstellen. Dit is gewoon ons huis. Het is niet te bevatten. Dit is een huis waar we met zijn allen in passen”, aldus Volcmar.

Er volgt nog een financiële meevaller, dus het stel kan voor 40.000 euro nog het een en ander verbouwen. Bob gaat ermee aan de slag. Een nieuwe slaapkamer en extra slaapkamers worden door hem gerealiseerd. Er komt zelfs een badkamer op zolder. Stylist Roos gaat flink in de weer om het huis perfect in te richten.

Dolgelukkig

Na een jaar zoeken en verbouwen is het dan eindelijk zover. Marlies en Volcmar kunnen gaan verhuizen. Het koppel heeft er geen woorden voor. “Het ene vertrek is nog mooier dan het andere”, zegt Volcmar.

Marlies en Volcmar zijn dolgelukkig met het huis. “Nee, er komt zeker geen tekoopbord in de tuin”, roepen ze in koor.

Ondanks de vele eisen van het koppel, zijn kijkers toch enthousiast over Marlies en Volcmar. Ze vinden het een sympatiek en positief stel.

Die mensen zijn ook gelukkig in een hutje op de hei
Wat een verademing om te zien#kopenzonderkijken
Ik hoop dat Alex iets moois vindt. Ik gun het ze van harte!

— Janet 🦓 (@Janet_zebra) June 6, 2022

Leuk, sympathiek stel en vooral ook realistisch.Geen verwende eisen of buitensporige.En tof dat er ook aan pappa gedacht wordt.#kopenzonderkijken

— Jeannet 🕊 (@MrsSandvrouw) June 6, 2022

Wat een verademing! Mensen die niet gaan huilen bij een concessie, realistisch zijn en optimistisch blijven! Ik gun ze echt een droomhuis! 🍀❤️ #kopenzonderkijken

— Kaatje (@Kaatjetsjilp) June 6, 2022

Ik wil een huis met een grote tuin, een garage, 6 slaapkamers, in de buurt van Berkel en Rodenrijs, niet aan een drukke weg, ons budget is €575.000…….en wij geloven ook nog in Sinterklaas. #kopenzonderkijken

— Maurice de Jong (@mdjmedia) June 6, 2022

Word best blij van zulke positieve en realistische mensen. Zo kan het dus ook. Het komt vast helemaal goed! #kopenzonderkijken

— Marianne R.💙💛🌻 (@montflor) June 6, 2022

Hele fijne aflevering weer van #kopenzonderkijken
Wat een dankbaar en lief stel, leuk gezin.
Vroegen alleen om wat echt nodig is.
Vakwerk van het team Bob, Alex en Roos die van een huis een thuis wisten te maken en alles wat nodig was realiseerden! 🥰

— 🌻ℐηℊґḯḎ (@ItIsMe_Ingrid) June 6, 2022

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: still Videoland

The post Onmogelijke zoektocht in ‘Kopen zonder Kijken: ‘Jullie zijn officieel de nachtmerrie van dit programma’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON