Ontdek skigebied Dachstein West in Oostenrijk: perfect voor families!

Met 160 pistekilometers en internationale bekendheid is Dachstein West een van de skigebieden in Oostenrijk waar je een keer moet zijn geweest. Een super gezinsvriendelijk gebied en absoluut een van de parels in het SalzburgerLand!

Dachstein West in het SalzburgerLand

Het SalzburgerLand in Oostenrijk is een van de meest geliefde wintersportregio’s onder Nederlanders. Het is goed bereikbaar en meer dan 2.000 kilometer piste in 70 skidorpen wachten er op je. Met super snelle en (vaak duurzame) skiliften en de buitengewone gastvrijheid die je in Oostenrijk gewend bent, beleef je hier ieder jaar een fijne wintersportvakantie.

In het SalzburgerLand ervaar je ook ‘de nieuwe manier’ van wintersporten, waarbij de vakantie niet volledig in het teken staat van skiën en snowboarden, maar waar het om de totaalbeleving gaat. En daar horen ook lekker eten en verrassende winteractiviteiten bij, zoals sneeuwschoenwandelen, een paardensleetocht of rodelen.

Dachstein West ligt op de uitlopers van de imposante Dachstein gletsjer, die vele internationale wintersporters trekt. De regio verbindt de Salzkammergut in Oberösterreich met het Lammerdal in het SalzburgerLand en heeft maar liefst 160 kilometer piste. Dachstein West bestaat uit acht dorpen die stuk voor stuk een fijne winterbestemming voor ieder type wintersporter zijn, omdat je hier zoveel leuke mogelijkheden hebt.

Dachstein West is een op en top familie skigebied in Oostenrijk

Scroll naar boven