Op de planning: 4 bijzondere agenda’s voor 2024

Een nieuw jaar beginnen met een kersverse agenda, elke bladzijde nog leeg. Het geeft zo’n fijn gevoel. Mocht je nog op zoek zijn: deze bijzondere agenda’s kwamen we tegen voor 2024.

De Lifestyle Weekly Planner van The Inspired Stories

In deze agenda kun je niet alleen per dag je afspraken kwijt, er is ook ruimte om je prioriteiten, taken en fijnste moment van de dag op te schrijven. Aan het eind van de week vind je een leeg blok voor reflectie en aan het eind van elke maand vind je vragen om even bij stil te staan. Wat maakte je die maand blij? Wat vond je lastig? En: wat wil je meenemen in de nieuwe maand? Ze hebben nog meer agenda’s, notitieboeken en bullet journals in dezelfde stijl.

Meer informatie over de Lifestyle Weekly Planner.

De 17-Month Planner van Rifle Paper Co.

Voor als je flink vooruit wilt plannen. Deze agenda gebruik je vanaf januari 2024 en heeft niet alleen weekoverzichten, maar ook genoeg ruimte voor notities. Extra leuk: de stickers achterin. De agenda heeft wel een ringbinder, minder fijn voor de linkshandigen onder ons.

Meer informatie over de 17-Month Planner.

Planner 2024 van Essentialliving

Voor als je meer van een rustige opmaak houdt. In deze agenda vind je onder andere een verticaal weekoverzicht, een mood tracker en een jaaroverzicht. Wat de agenda speciaal maakt? De balance creator: een tool om meer balans te vinden in je leven. Aan het begin van het jaar vul je zeven stappen in, en elke week check je of je nog op koers ligt.

Meer informatie over deze planner.

Flow Agenda 2024

Wist je dat we zelf ook elk jaar een agenda uitbrengen? De Flow Agenda voor 2024 is geïllustreerd door Marina Ester Castaldo. Op de linkerpagina staat de weekindeling en rechts is er ruimte voor notities. Inclusief: stickers, ansichtkaarten en drie mininotebooks.

Meer informatie over deze agenda.

Tekst Bente van de Wouw  Fotografie The Inspired Stories
Gepubliceerd op 3 december 2023

Scroll naar boven