Categorieën
RSS feeds

Op zoek naar de perfecte trouwjurk? Stylist Fred van Leer geeft vier tips

Fred van Leer is terug met een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux. Dit is alweer het zevende seizoen, dus de stylist heeft behoorlijk wat ervaring met het uitzoeken van de perfecte trouwjurk. Hij geeft vier tips zodat het voor jou ook een eitje wordt. 

“Allereerst wil ik meegeven – en dat is ook een beetje waar het programma voor staat – dat no matter what, draag alsjeblieft iets waarin je je helemaal lekker voelt. Want hoe je je vanbinnen voelt, dat zien ze aan de buitenkant”, aldus Fred.

1. Voorbereid op pad

“De voorbereiding begint thuis”, benoemt Van Leer. “Spit alle trouwmagazines door, speur het hele internet af en maak vóór je op zoek gaat alvast een selectie. Wat wel en wat niet. Dan ga je voorbereid op pad.”

2. Op tijd beginnen

Fred benadrukt dat het belangrijk is om ‘op tijd te beginnen met zoeken en oriënteren’. “Hoe later je begint, hoe erger de zoekstress en dit zorgt ervoor dat je helemaal niet meer helder kan nadenken over wat je wilt.” Bovendien is het praktisch om ruim op tijd te zijn. “Dan heb je ruimte als bijvoorbeeld de levering is vertraagd. Of he moet nog een keer extra vermaakt worden”, legt de stylist uit.

Lees ook
Wedding season: zo veel geld geef je cadeau bij een bruiloft

3. Fijn gezelschap

“Dit zie je ook in Say Yes To The Dress Benelux, zorg voor goed gezelschap dat meekomt. Kies een paar mensen uit waarvan je weet dat ze niet alleen zelf een goed oog hebben voor wat mooi is, maar die ook weten waar jij van houdt.” Fijn gezelschap kan helpen om te bepalen of iets goed staat.

4. Hulp van winkelpersoneel

Zijn laatste tip aan brides to be: “Schakel de hulp in van het winkelpersoneel.” Aangezien het personeel geregeld helpt om jurken uit te kiezen, kun jij profiteren van hun ervaring. “Kijk naar de professionals bij Koonings (de winkel uit Say Yes To The Dress, red.), dát zijn de echte experts en stylisten en die kunnen je heel goed begeleiden en bij je doorvragen wat je voor ogen hebt om zo bij de perfecte bruidsjurk uit te komen.” En dat willen we allemaal, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

The post Op zoek naar de perfecte trouwjurk? Stylist Fred van Leer geeft vier tips appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON