Categorieën
RSS feeds

Opgebiecht: ‘Na de schoolreünie had ik seks met mijn jeugdliefde’

Sanne (32): “Moest ik nou wel of niet naar de reünie van de lagere school gaan? Mijn nicht haalde me over en we gingen samen. Toen ik oog in oog stond met mijn ‘verkering’ van toen, Bastiaan, werd ik omvergeblazen: die ogen, dat lijf! Onze reünie eindigde in zijn bed…

Wat een leuke middag en avond was dat! Ik hoop alleen dat het nooit uitkomt, want ik ben al jarenlang met Kevin. Hij mag dit niet te weten komen. Ik ben niet eerder vreemdgegaan en had dit nooit verwacht. Ik schaam me voor wat ik heb gedaan, maar het was te leuk om spijt te hebben.”

Schoolreünie

“Het was op een zaterdagmiddag en eigenlijk ging ik met tegenzin naar de schoolreünie toe. Anders dan mijn nicht Florien, die er wél graag naartoe wilde en ons had opgegeven. Ik zag op tegen het stuk rijden, maar ze wist het leuk te verpakken: ik kon bij haar blijven slapen, dan konden we aan de wijn gaan en zouden we sowieso een lollige avond hebben.

Wij ernaartoe en het was supergezellig. Ik herkende bijna iedereen, er waren opvallend veel leuke mensen en de meesten hadden echt wat van hun leven gemaakt. We konden trots zijn op onszelf.

Vooraf had ik het meest uitgekeken naar Bastiaan; wij waren een van de stelletjes van school. Nou stelde verkering hebben destijds natuurlijk niks voor; ik geloof niet dat ik hem ooit een zoen heb gegeven. Maar het was wel ‘aan’, waarschijnlijk via een briefje dat werd doorgegeven in de klas, haha. Ik hoopte hem te zien, maar had pech.”

Oude liefde

“Toen de reünie bijna afgelopen was en we met een groepje stonden te overleggen waar we nog iets zouden gaan drinken, zag ik ineens een lange vent zich over het schoolpleintje naar de ingang haasten. Blazer, spijkerbroek, sneakers, wilde krullen… Ik wist meteen: Bastiaan.

Hij begroette een paar mannen en speurde verder tot hij mij in het vizier kreeg. Hij herkende me direct en omhelsde me. Ik kreeg het er warm van. ‘Mijn eerste liefde!’ riep hij uit en hij verontschuldigde zich dat hij zo laat was. Gelukkig was hij net op tijd om mee te gaan naar de kroeg.

Mijn nicht had lol, ze zag wat hij met me deed. Ik had al wat wijntjes op en was vet onder de indruk: wat een hunk en zo lief ook! ‘Waarom ging het uit tussen ons?’ riep ik in de kroeg en we konden alleen maar lachen. We waren enorm aan het flirten, iedereen had het door, maar fuck it, ik kom daar toch nooit meer.”

Lees ook
Opgebiecht: ‘Mijn zoon lijkt sprekend op mijn agressieve ex’

Wow, wat een vent!

“Toen de kroeg dichtging, ben ik bij hem achterop gesprongen en samen reden we de nacht in naar zijn huis. We hebben heerlijke uren gehad, ongelooflijk hoe vertrouwd hij voelde. Bizar, eigenlijk. De kater was de volgende dag te verwachten, maar toen ik wakker werd en even niet wist waar ik was, schrok ik wel. Totdat ik mijn bonkende hoofd opzijdraaide en hem zag liggen… wow, wat een vent!

We hebben nog even koffiegedronken, ik vertelde hem toen pas over mijn relatie en hij bleek – gelukkig – ook bezet. Ik vermoedde het al vanwege spullen die ik in de badkamer had gezien: duidelijk van een vrouw. Nou ja, geen schoonheidsprijs voor ons, maar we hebben het super gehad.

Ik denk dat we nog een uur hebben zitten kletsen en toen hij aanbood om me af te zetten bij mijn nicht, koos ik ervoor te gaan wandelen. Ik moest even mezelf worden. We besloten geen nummers uit te wisselen, dat was vragen om problemen. Mijn nicht covert me onvoorwaardelijk, Kevin weet van niets, maar Bastiaan zit in mijn hoofd.”

Deze Opgebiecht komt uit Flair 42-2022. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair. Wil je een editie (na)bestellen? Dat kan hier.

Tekst: Valerie van der Meer | Beeld: Getty Images

The post Opgebiecht: ‘Na de schoolreünie had ik seks met mijn jeugdliefde’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON