Categorieën
RSS feeds

Quinta dos Vales: bijzonder droomplekje in de Algarve

Soms kom je een droomplekje tegen waarvan je denkt, bestaat dit echt? Een plek waar het vrijwel altijd mooi weer is, op een schitterende locatie, waar alles nét anders is maar toch lijkt te kloppen. En dat ook nog midden tussen de wijnstokken met alle denkbare luxe. Het lijkt een onmogelijke, tot je er zelf bent. In Lagoa in de Portugese Algarve, bij het plaatsje Estômbar, ligt Quinta dos Vales. Een wijnmakerij waar wijn, kunst, ontspanning en sport samenkomen op een wel heel bijzondere wijze.

Quinta dos Vales, waar alles samen komt

Een van de meest gerenommeerde wijnhuizen in de Algarve is óók een vakantieaccommodatie. Een droomplek met wijn en kunst en alle denkbare faciliteiten zoals een een tennisbaan, padelbaan, verwarmde zwembaden, een bijzondere minigolfbaan en wijngerelateerde workshops. Dat je er ook nog dagelijks een rondje kunt mountainbiken tussen de wijnranken is slechts een van de vele extra’s. Als je het probeert uit te leggen gaat niemand het geloven.

Toch zijn ze er bij Quinta dos Vales in geslaagd om dit alles bij elkaar te brengen. Het is een plekje waar je het moeiteloos lang kunt volhouden. Net zo verbazend is het dat te tijdens een rondje fietsen midden in een trouwerij terecht komt. Want naast alle luxe, fun en wijn is de locatie zo bijzonder dat hier ook huwelijken worden voltrokken.

Een paarse stier op Quinta dos Vales, 20 meter verder begrijp je waarom

BRON