Categorieën
RSS feeds

Rondreis Peru en Bolivia: de 10 mooiste plekken in 3 weken

Er bestaat vrijwel geen land op aarde met zoveel variatie in natuur en cultuur als Peru. In het zuiden van het land liggen één van de grootste cultuurschatten op aarde: van het oude Incarijk. Mysterieus Machu Picchu is wellicht niet alleen een hoogtepunt van het land te noemen, maar misschien wel van heel Zuid-Amerika. De besneeuwde bergtoppen van de Andes vormen de scheidslijn tussen enerzijds de droge woestijn, anderzijds het altijd vochtige Amazone-regenwoud.

Bolivia is één van de meest bijzondere landen van dit continent. De vele invloeden van de Indiaanse cultuur zijn nog duidelijk zichtbaar en het landschap lijkt van een andere planeet.

Rondreis Peru en Bolivia

En wat is nu beter dan deze twee bijzondere landen combineren in één onvergetelijke reis. Ze zijn perfect te combineren, grenzen aan elkaar en zijn vergelijkbaar qua infrastructuur. Maak dus een rondreis naar Peru én Bolivia.

Een combinatie rondreis door Peru en Bolivia is namelijk zó veelzijdig dat je er gerust een paar weken of zelfs een paar maanden (als je écht de tijd hebt) kunt doorbrengen. Veel mensen hebben niet meer dan drie weken om te besteden aan een zomervakantie. Daarom hebben wij onze hoogtepunten van een rondreis van drie weken door Peru en Bolivia voor je samengesteld. Dit zijn de mooiste plekken in Peru en Bolivia die je absoluut niet mag missen!

▸ Tip: Wil je een complete rondreis boeken, kijk dan eens naar de rondreizen van Riksja Travel, die al onze hoogtepunten combineren in één reis. En ook via Koning Aap en Van Verre kun je deze droomreis boeken.

De ultieme route voor 3 weken rondreizen door Peru en Bolivia

BRON