Categorieën
RSS feeds

Roxeanne Hazes over heftige heimwee: ‘Trauma’s uit mijn jeugd die daarvoor hebben gezorgd’

Roxeanne Hazes (29) vertelt in RTL Boulevard openhartig over haar heimwee. Dat kwam ter sprake omdat haar verloofde Erik mee is gegaan toen ze opnames had voor Beste Zangers. Eigenlijk is het niet toegestaan om je partner mee te nemen bij het muziekprogramma.

Heftige heimwee

Voor de zangeres werd een uitzondering gemaakt. “Ik heb mijn hele leven al last van een hele heftige vorm van heimwee. Er zijn een paar trauma’s uit mijn jeugd die daarvoor hebben gezorgd”, vertelt Roxeanne. “Wat dus betekent dat het voor mij een ‘nee’ was als ik zonder Erik op reis moest.”

Lees ook
Roxeanne Hazes openhartig over miskraam: ‘Op dat moment dacht ik: jij bent de liefde van mijn leven’

Water bij de wijn

De 29-jarige zangeres begrijpt dat het officieel niet de bedoeling is om je lover mee te nemen. Bij het programma is het namelijk ook van belang dat je een hechte band met het team opbouwt. “We hebben allebei water bij de wijn gedaan”, zegt Roxeanne daarom. Zoontje Fender ging niet mee op de reis.

“Vooral ik vond dat erg ingewikkeld, hij vond dat niet zo erg. En ik kwam er ook wel achter dat het ook wel heel erg lekker was”, besluit ze.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.  

Bron: Story | Beeld: Brunopress

The post Roxeanne Hazes over heftige heimwee: ‘Trauma’s uit mijn jeugd die daarvoor hebben gezorgd’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON