Categorieën
RSS feeds

Roxeanne Hazes zingt in ‘Beste zangers’ de sterren van de hemel: ‘Kippenvel!’

Kijkers van Beste zangers waren deze week onder de indruk van het optreden van Roxeanne Hazes. De zangeres zong het nummer Ik drink speciaal voor collega Claudia de Breij. En dat deed ze met verve!

Deze week stond in het teken van zangeres en comedienne Claudia de Breij. Onder anderen Nielson, Jaap Reesema en Roxeanne Hazes brachten een lied ten gehore voor Claudia.

Roxeanne in Beste zangers

Vooral Roxeanne Hazes liet in de nieuwste aflevering van Beste Zangers een diepe indruk achter, bij zowel de andere zangers als bij de kijkers. Ze zong het nummer Ik drink van Ramses Shaffy, omdat Claudia dit nummer veel luisterde in haar jongere jaren. Claudia vond het nummer altijd prachting, maar vond de tekst wel beangstigend. Roxeanne herkent dat wel door haar jeugd.

“Ik had daadwerkelijk iets om bang voor te zijn in mijn jeugd, want mijn vader dronk behoorlijk veel. Ik zou het heel bijzonder vinden om dit liedje, vanuit de ogen van mijn vader, voor jou te zingen vanavond”, zei Roxeanne voor ze begon met zingen.

Lees ook
Carrièreswitch voor Roxeanne Hazes? ‘Het gaat mij aan het hart’

Tekst gaat verder onder de video.

Kijkers onder de indruk

Roxeanne bracht het prachtige nummer ten gehore en de andere zangers waren zichtbaar ontroerd. Ook kijkers konden het amper droog houden bij het kijken van de aflevering. Lees hieronder een aantal van de lovende reacties.

Wat een verademing is @RoxeanneHazes, haar stem, haar uitspraak -met toch dat tikje Amsterdams- is zo uniek. Haar #ikdrink heeft ze helemaal ‘eigen’ gemaakt. #bestezangers

— KV 🇳🇱 (@navy_girl1974) August 25, 2022

#BesteZangers ik kan het bijna niet tikken, maar wat is dit goed Roxeanne Hazes, echt een juweeltje, een nummer op je lijf geschreven….FANTASTISCH!!!!!!!

— Rene S. (@rene292929) August 25, 2022

Zo! Daar zeg je u tegen. Roxanne Hazes zingt Ik drink van Ramses. Wow! #bestezangers pic.twitter.com/IWxVGxKs94

— Simone Gerard (@SMGfoto) August 25, 2022

Eindelijk de ware zangstem van @RoxeanneHazes, eindelijk!, wat een heerlijke stem. Wat een passend nummer. #bestezangers

— Patrick de Waard (@PatrickdeWaard) August 25, 2022

OMG… kippenvel van @RoxeanneHazes haar versie van Ik Drink! Bloedstollend mooi🥰#BesteZangers

— Hapertje (@Hapertje) August 25, 2022

Ik vind dat @RoxeanneHazes zwaar wordt onderschat. Haar stem, haar persoonlijkheid, het duurde even voordat ze zichzelf kon zijn in het leven maar wat een mooi mens is zij! #BesteZangers Top ook deze vertolking van Shaffy’s Ik drink!

— Esther van Daal (@EsthervanDaal) August 25, 2022

“Ik drink” van Roxanne Hazes. Eat your heart out dreetje. Die beleving zegt alles. Dit is muziek in zijn puurste vorm. Stop maar jongen. You’ll never top this. #BesteZangers

— RoodBaard 💎 (@RoodBaart) August 25, 2022

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: AVROTROS

The post Roxeanne Hazes zingt in ‘Beste zangers’ de sterren van de hemel: ‘Kippenvel!’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON