Categorieën
RSS feeds

Te schattig: Harry en Meghan delen eindelijk een foto van dochtertje Lilibet

Zaterdag vierde Lilibet, het dochtertje van Harry en Meghan, haar eerste verjaardag. Dinsdag deelden haar ouders eindelijk een foto van hun dochtertje. 

Verjaardagspicknick

De foto werd gemaakt tijdens een verjaardagspicknick. Op de foto zien we een lachende Lilibet, wat een schatje is het toch! Het meisje zit in het gras bij Frogmore Cottage, het buitenverblijf van Harry en Meghan op het terrein van Windsor Castle. Harry en Meghan zijn overspoeld met felicitaties en zijn naar eigen zeggen ‘ongelooflijk ontroerd’.

Uitzonderlijk

Het is uitzonderlijk dat Lilibet haar verjaardag in het Verenigd Koninkrijk viert. Ze woont sinds haar geboorte met haar ouders en broertje Archie in de Amerikaanse staat Californië. Harry en Meghan legden in 2020 hun koninklijke taken en titels neer. Vervolgens verhuisden ze, samen met zoontje Archie, naar Amerika. Daar werd in 2021 hun dochter geboren.

Lees ook
Mooie woorden: 10 wijze uitspraken van Queen Elizabeth

Eerste ontmoeting

De feestelijkheden rondom het 70-jarig jubileum van Queen Elizabeth brengen het jonge gezin toch terug naar Engeland. Vorige week was voor de koningin de eerste gelegenheid om haar achterkleindochter te ontmoeten. En dat hebben ze direct goed kunnen vieren!

It was such a privilege to celebrate the 1st birthday of Lilibet with my family and hers! Joy and face painting all around ❤️🎂🎉 pic.twitter.com/bg3RY6MOEu

— Misan Harriman (@misanharriman) June 6, 2022

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress

The post Te schattig: Harry en Meghan delen eindelijk een foto van dochtertje Lilibet appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON