Top 5 verrassende zomerbestemmingen in Europa

Heb je zin om nog deze zomer een korte trip te maken naar een verrassende zomerse bestemming? We got your back! Op deze 5 plekken ervaar je al snel een echt vakantiegevoel. Bovendien vlieg je er zo rechtstreeks naartoe! Ideaal, ook als je maar een paar dagen de tijd hebt. Hoef jij alleen nog te beslissen of je gaat voor een stedentrip, heerlijke strandvakantie of een combinatie daarvan.

Top vijf verrassende zomerbestemmingen

Je hoeft niet helemaal naar de andere kant van de wereld te vliegen voor een zonnige vakantie. Wij selecteerden vijf bestemmingen die perfect zijn om in de zomer of het najaar te bezoeken, waar de zon zich over het algemeen graag laat zien en waar je vanaf Amsterdam of Eindhoven voordelig naartoe vliegt. Wordt het een korte trip? Dan kun je in de zomermaanden zelfs gemakkelijk met alleen handbagage vliegen en hoef je niet te wachten tot je koffer van de band rolt.

▸ Met Transavia vlieg je direct naar deze vijf topbestemmingen vanaf Amsterdam en/of Eindhoven. Je bent er zo! Of je nu een weekend, paar dagen of langer weggaat, hier is genoeg te beleven. Reizen met het vliegtuig gaat lekker snel. Als je een vroege vlucht pakt, zit je rond lunchtijd al op een zonnig terras!

Scroll naar boven