Categorieën
RSS feeds

Verliefd op IJsland na het zien van deze buitenaardse beelden!

IJsland: we kunnen er geen genoeg van krijgen… Het land van vuur en ijs. Van trollen, fjorden, gletsjers en vulkanen. Eén groot natuurparadijs, waar je uren kunt rondrijden zonder iemand tegen te komen.

Hringvegur 1: de ring road van IJsland

Filmmaker René Sebastian ging samen met zijn vriendin Emmy in mei op vakantie naar IJsland en maakte ondertussen ook deze bloedmooie video. Ze namen twee weken lang de ‘ring road’ oftewel de Þjóðvegur 1, tegen de klok in. Deze Hringvegur is 1.340 kilometer lang en neemt je mee langs alle mooie plekken in IJsland. Een roadtrip is de beste manier om dit waanzinnig mooie land te ontdekken. Neem daar zo lang de tijd voor als je hebt, er is zoveel te zien. Eind mei is de perfecte periode voor deze roadtrip, dan ben je de drukte van juni nog net voor.

Het werd een reis waarin ze verliefd werden op IJsland. En gelukkig mogen wij nu even meegenieten, want wie deze beelden ziet wil maar één ding: je koffer inpakken en het liefst vandaag nog.

Kijk deze video op een groot scherm, met de muziek lekker hard en geniet mee, van een van de mooiste landen op aarde!

Ik ben verliefd geworden op de kleuren die de
landschappen hier hebben. De groen-zwarte bergen hebben een kleur die je niet kan verklaren en nooit eerder hebt gezien. Het landschap blijft maar wisselen: binnen een uur rijden zie je mosvelden, gletsjers of oerwoud-achtige bossen. IJsland voelt
simpelweg niet aan als een plek die je ooit eerder op deze aardbol gezien hebt.
– René Sebastian

BRON