Categorieën
RSS feeds

Verliefde Loiza Lamers open over haar kinderwens met vriend Jelle

Loiza Lamers (27) vertelt open over haar kinderwens in de nieuwe uitgave van LINDA. Eerder was ze er wel van overtuigd ‘dat het van haar niet hoefde’. Echter begint het inmiddels toch wel te kriebelen bij het model.

Kinderwens Loiza

“Dat ik nooit kinderen zal krijgen op de natuurlijke manier, vond ik eerst niet erg. Nu ik ouder word en gelukkig ben in de liefde, vind ik dat wat lastiger”, vertelt Loiza eerlijk. “Maar ik ben heel dik betrokken bij de baby van een van mijn beste vriendinnen. Dat stemt dankbaar. Hoe het er in de toekomst uitziet, weet ik nog niet.”

Lees ook
Loiza Lamers in het ziekenhuis na auto-ongeluk: ‘De automobilist is doorgereden, dat doet wat met je’

Loiza en Jelle

Het 27-jarige model en haar vriend Jelle kochten recentelijk hun eerste huis. Plek voor een kinderkamer zouden ze dus in ieder geval wel hebben in hun paleisje.

Het is wel duidelijk dat Loiza nog stapelverliefd is. In LINDA vertelt ze erg liefdevol over haar vriend. “Hij is lief, zorgzaam, spontaan, heel knap en heeft een leuke kledingstijl.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.  

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

The post Verliefde Loiza Lamers open over haar kinderwens met vriend Jelle appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON