Categorieën
RSS feeds

Voor deze 3 sterrenbeelden wordt september een spannende maand

Het einde van de zomer is in zicht. Maar gelukkig voor déze drie sterrenbeelden wordt september een spannende maand met veel vuurwerk in de slaapkamer. 

Ben jij een van de gelukkigen komende maand?

Boogschutter

Boogschutter, jij hebt geluk. In de maand september ga jij veel avonturen beleven. Er staan een paar zwoele avonden voor jou op de planning. Je partner gaat op de romantische tour, dus verwacht veel rozenblaadjes, kaarsjes en een romantisch diner voor twee. En natuurlijk een paar hete zomeravonden!

Ben je nog vrijgezel? Ook dan ga je een spannende maand tegemoet. Ga eropuit en ga lekker sjansen, flirten en versieren!

Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft is soms best verlegen, maar in de maand september overwin je jouw verlegenheid en ga je er vol tegenaan. Dit is het moment om op mensen af te stappen, want de maand september wordt dé maand dat jij een bijzonder persoon gaat ontmoeten. Wordt het een fijne vriendschap of toch een zinderende liefde?

Lees ook
Hoe kom je het beste van je kater af? Nou, zó doe je dat volgens je sterrenbeeld

Leeuw

Voor de Leeuw wordt de maand september een maand vol spanning en sensatie. Je hoeft je geen moment te vervelen. Zeker in de slaapkamer zullen de vonken er vanaf spatten. Neem ook eens zelf de leiding en deel je fantasieën met je partner. Tijd om eens wat meer te experimenteren in de slaapkamer.

Ook voor de vrijgezellen is dit dé maand om nieuwe mensen te leren kennen. Wie weet kom jij je nieuwe vlam wel ergens tegen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Pexels

The post Voor deze 3 sterrenbeelden wordt september een spannende maand appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON