Waanzinnige roadtrips: 20 avontuurlijke en ontspannen routes

Roadtrips zijn onze favoriete manier van reizen. Het maken van een roadtrip geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Je bepaalt zelf het tempo en bent volledig flexibel om te stoppen wanneer en waar je wilt. Het is de beste reisvorm om veel te zien in korte tijd.

In dit nieuwe reisboek Waanzinnige roadtrips deel ik samen met Henk de Hooge 20 unieke autoroutes. Al meer dan 15 jaar reizen wij de wereld rond. Henk voor techblog Dutchcowboys en ik voor Travelvalley. Van de vrijheid van het maken van roadtrips genieten wij het meest.

Onze mooiste routes hebben wij gebundeld, met met 20 weergaloze ritten. Avontuurlijke én ontspannen routes van de Alpen tot West-Amerika, van Zuid-Frankrijk tot Italië, Noorwegen, Portugal, Spanje en Engeland. Kort, lang, dichtbij en ver weg.

Pre-order nu – Waanzinnige roadtrips

Bij iedere route vind je veel praktische informatie, handige tips en inspirerende foto’s. Het is een prachtig boek: hardcover met 240 pagina’s. En die kun je nu bestellen!

Na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: met de auto op reis gaan. Het liefst vandaag nog.

Waanzinnige roadtrips verschijnt officieel op 17 oktober 2023. Je kunt ‘m nu alvast pre-orderen zodat je dit must-have reisboek als eerste in huis hebt!

Scroll naar boven