Categorieën
RSS feeds

Wat!? Ruzie tussen ‘B&B Vol Liefde’-Denise en Eddy Zoey: ‘Noem je mij nou een terrorist?’

B&B Vol Liefde-deelneemster Denise Anna is woedend op presentator en voiceover-expert Eddy Zoëy na zijn terroristen-uitspraak. Nadat de deelneemster al eens eerder haar mening deelde over het programma, deed Eddy er nog een schepje bovenop. Denise reageert verbijsterd op Instagram: “Te laag dit!”

Een voorval

De B&B-eigenaresse kijkt niet bepaald met een positief gevoel terug op haar deelname aan het realityprogramma. Al eerder had ze laten weten dat ze tijdens de opnames van B&B Vol Liefde een melding had gemaakt van een voorval. ”Onder het excuus van drank komen mannen nog steeds weg met bepaald gedrag”, schreef ze. Ze geeft aan dat deze melding niet serieus is genomen.

Ook was ze het niet eens met hoe ze geportretteerd werd in B&B Vol Liefde“De voice-over dikt de gemaakte verhaallijn aan met een grapje en dit alles lokt reacties uit van kijkers.” Niet alleen Denise, maar ook andere B&B Vol Liefde-deelnemers hebben gereageerd en veel kritiek geuit op het programma.

Praat met elkaar

RTL Boulevard besloot hier een item over te maken. Onder andere Astrid en Harmjan kwamen daar aan het woord en deelden hun positieve B&B Vol Liefde-ervaring. Luuk Ikink, presentator bij RTL Boulevard, reageert diplomatiek op alle ophef: “Dit wijst ook wel uit hoe belangrijk het is als productiemaatschappij om dan gewoon in contact te blijven met die mensen die meedoen. Voor het programma, tijdens het programma, maar ook na het programma. Praat gewoon met elkaar en dan voorkom je misschien dit soort dingen.”

Lees ook
Astrid en Harmjan doen boekje open en halen uit naar makers B&B Vol Liefde

Terrorist

Eddy Zoëy voelde zich geroepen om hierop te reageren: “Goed, RTL’s stelling ‘niet onderhandelen met terroristen’, snap ik ook wel.” Vervolgens reageert Denise hierop via Instagram: “Eddy Zoëy, wtf? Noem je mij nou echt een terrorist? En daarom praat ik niet met jullie. Te laag dit! Hoe ver zakken jullie nog?

Luuk kreeg overigens wel nog een complimentje: “Jij begrijpt het”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Getty Images

The post Wat!? Ruzie tussen ‘B&B Vol Liefde’-Denise en Eddy Zoey: ‘Noem je mij nou een terrorist?’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON