Categorieën
RSS feeds

Wauw: Lovaeij komt met kleurrijke collectie voor elke maat

Lotte van Eijk kan je kennen van haar heerlijke MEIDENNN-video’s op Instagram, maar ze is ook eigenaress van kledingmerk Lovaeij, een inclusief merk voor iedereen. En vandaag is de kleurrijke zomercollectie online gekomen. Worden we hebberig van!

Lovaeij zomercollectie

Het kledingmerk Lovaeij is enkele jaren geleden opgericht door Lotte van Eijk. Ze wil graag een verschil maken in de mode-industrie, omdat ze merkte dat mooie kleding niet gemaakt werd voor dikke mensen. Ze vindt het belangrijk dat dikke mensen ook gezien worden. Haar merk is sexy, inclusief en gedurfd en voor mensen met alle maten.

De nieuwe SS22-collectie is kleurrijk en vol met printjes. Zoals de Ocean Dream-print met psychedelische blauwe, roze en rode tinten. Het Glow Up-serie heeft een soort groenblauwe zebraprint. En de Delusional Girl-print is blauw-lila geblokt. En het fijne is dat alle items in de maten S tot en met XXXXL te verkrijgen zijn. Voor iedereen dus!

Bekijk een aantal items van de nieuwe zomercollectie hieronder. Gauw naar de website van Lovaeij en bestellen maar. Tijd om te PIMPELEN!

Lees ook
Wil je weten: met deze stoffen zweet je het minst tijdens hete zomerdagen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LOVAEIJ (@houseoflovaeij)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LOVAEIJ (@houseoflovaeij)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Lovaeij | Beeld: Lovaeij – Bete van Meeuwen

The post Wauw: Lovaeij komt met kleurrijke collectie voor elke maat appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON