Werkt ‘slow daten’? Zo gaat het nu met Debbie en Paul uit B&B vol liefde

Voor Debbie en Paul sloeg een zomer vol aarzelingen en slow daten dan toch om in een B&B vol liefde. Hoe is het nu met ze?

Zoals Flow’s creative director Irene in een eerder artikel al zei: “Wie had nou gedacht bij de eerste ontmoeting van Debbie en Paul dat dat hét stel van het seizoen zou worden? Ik zag de liefde langzaam ontstaan, de twijfel plaatsmaken voor rust en vertrouwen en mijn stelling bewezen worden: slow daten, dat werkt!”

Tijdens de reünie van het populaire programma zagen we dan ook dat het stel in de kleurrijke B&B van Debbie proostte op hun officiële ‘verkering’. Zijn de twee nog steeds samen?

Hoe is het nu met Debbie en Paul uit B&B vol liefde?

In de laatste aflevering van het seizoen gaf Debbie aan dat ze als zestigplusser ook behoefte heeft aan alleen zijn. Desondanks is het koppel nog steeds samen, is te zien op de Instagram-pagina van Paul. Ook deden Debbie en Paul afgelopen december samen mee aan Scrooge live om te collecteren voor Kinderhulp.

Eerder vertelde het stel aan Nu.nl dat ze afwisselend samen zijn in Debbies Spaanse B&B en Pauls woning in Amsterdam. Ze proberen elkaar zo veel mogelijk te zien, maar zijn ook gehecht aan hun eigen leven. Naast slow daten lijkt ‘slow verkering’ vooralsnog prima te werken.

Meer lezen

Deze B&B is na B&B vol liefde het meest in trek.
Hoe slow daten je helpt om echt een connectie te maken.
Hoe gaat het nu met Joy en Dani uit B&B vol liefde?
Voor als je moe bent van datingapps: date-me docs zijn de nieuwe trend.

Tekst Ruby Wijdenbosch  Beeld RTL/Videoland
Gepubliceerd op 29 februari 2024

Scroll naar boven