Yum: met dit recept voor gin-tonic-ijsjes kom jij de zomer wel door

Mis jij het heerlijke weer van vorige week ook alweer zo? We feel you. Nu het wat frisser is, moeten we de zomer maar op een andere manier dichter bij halen. En hoe doe je dat beter met gin-tonic-ijsjes?

En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn of lang te duren, en je hebt er ook niet veel ingrediënten voor nodig. Probeer zelf maar. Genieten!

Ingrediënten

350 ml gin
700 ml tonic
175 ml limoensap
schijfjes limoen
12 plastic bekertjes
12 ijsstokjes

Zo gemaakt

Meng de gin met de tonic en het limoensap.
Plaats de plastic bekertjes in een muffinbakvorm.
Doe twee schijfjes limoen in elk bekertje en vul met de cocktail.
Plaats de bakvorm in de diepvries tot er ijsvorming is.
Haal daarna de bakvorm terug uit de diepvries en plaats de ijsstokjes in de bekertjes.
Zet in ieder geval één nacht in de diepvries.
Klaar om te smullen? Knip in het plastic bekertje en verwijder van het ijsje.
Genieten maar!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair.be | Beeld: iStock

The post Yum: met dit recept voor gin-tonic-ijsjes kom jij de zomer wel door appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

Scroll naar boven