Categorieën
RSS feeds

Zien! B&B Vol Liefde-Martijn en Fenna delen liefdesfoto: ‘Alleen maar genieten’

Dat het goed zit tussen B&B Vol Liefde-tortelduifjes Martijn en Fenna mag de hele wereld weten! Nadat de Brabantse juf is ingetrokken bij de B&B-eigenaar, deelt ze nu een kiekje waarop de twee stralen naast elkaar: ”Genieten.”

Bron: Veronica Superguide

Niet alles was zo kleurrijk onder de Portugese zon voor B&B Vol Liefde-Martijn. Van ongemakkelijke momenten bij het kampvuur tot het naar huis sturen van een leuke dame die het maar mocht houden bij een bliksembezoekje: het zat niet altijd mee. Tot de vrolijke Fenna binnen kwam wandelen en het hart van Martijn wist te stelen. De twee zijn nog steeds hartstikke gelukkig met elkaar.

‘Genieten’

Gelukkig kunnen we met z’n allen nog even meegenieten op de succesverhalen van B&B Vol Liefde (of juist de verhalen die heel erg slecht afliepen…). Fenna houdt ons wel zoet met lieve kiekjes rondom the happy couple. Zo deelt ze een wel heel verliefde foto op Instagram en uiteraard worden ze allebei overspoeld met lieve reacties. Cute!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙵𝚎𝚗𝚗𝚊 𝙷𝚎𝚕𝚎𝚗𝚊 (@fennacoppelmans)

Lees ook
Dít is de mysterieuze man van Yvon Jaspers

Verhuizen

Het is natuurlijk verschrikkelijk als je lover een paar landen verderop woont. Fenna is een tijd geleden naar Lissabon verhuisd om dichterbij haar Martijn te zijn, maar dat beviel tóch niet zo goed. Het stel maakte twee weken geleden bekend dat ze bij elkaar intrekken in Portugal. Dan zijn herenigingen niet meer nodig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙵𝚎𝚗𝚗𝚊 𝙷𝚎𝚕𝚎𝚗𝚊 (@fennacoppelmans)

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide  Tekst: Lise Knipping

The post Zien! B&B Vol Liefde-Martijn en Fenna delen liefdesfoto: ‘Alleen maar genieten’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON