Zin om te verhuizen? Hier moet je wonen in Nederland op basis van je sterrenbeeld

Misschien ben je al jaren gelukkig in dezelfde stad of misschien ben je wel toe aan iets nieuws. Ook jouw ideale woonplaats in Nederland staat geschreven in de sterren. En of je nu aan verhuizen toe bent of niet, kijken is altijd leuk. Hier zou je naartoe moeten verhuizen volgens je sterrenbeeld.

Steenbok (22 december – 20 januari)

De Steenbok woont graag in een redelijk drukke omgeving. Ook heeft een Steenbok een eigen plekje nodig waar ze helemaal tot rust kan komen. Roermond is een goede woonplaats voor dit sterrenbeeld. Steenbokken kunnen zich goed vermaken in deze stad en hebben ook genoeg ruimte voor zichzelf.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Een Waterman woont het liefst in een sociale omgeving. Ook heeft een Waterman een plaats nodig waar veel gelijkgestemden wonen. Leiden is een goede woonplaats voor dit sterrenbeeld. Watermannen kunnen hun intelligente ei kwijt in deze stad en ze hebben hier genoeg gezelligheid om zich heen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Een Vissen woont graag in een omgeving die niet aanvoelt als Nederland. Ook heeft een Vissen een plek nodig waar romantiek te vinden is. Maastricht is een goede woonplaats voor dit sterrenbeeld. Vissen kunnen genieten van de historische gebouwen van de stad en hebben romantiek à la Parijs.

Ram (21 maart – 20 april)

Een Ram woont het liefst in een avontuurlijke omgeving. Ook heeft een Ram continu prikkels nodig op de plek waar ze wonen. Den Haag is een goede woonplaats voor dit sterrenbeeld. Rammen kunnen uitgaan in Den Haag of een dagje weg naar Scheveningen en ze hebben genoeg prikkels door de sensatie van het Binnenhof.

Stier (21 april – 21 mei)

De Stier woont het liefst in een luxe, comfortabele omgeving. Ook heeft een Stier behoefte aan een groots en gezellig leven in de grote stad. Rotterdam is een goede woonplaats voor dit sterrenbeeld. Stieren kunnen genieten van alle gemakken in hun buurt, bijvoorbeeld winkels en leuke cafés, en ze hebben stabiliteit in deze stad.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Een Tweelingen woont het liefst in een omgeving die nooit verveelt. Ook heeft een Tweelingen creativiteit hoog in het vaandel staan. Amsterdam is een goede woonplaats voor dit sterrenbeeld. Tweelingen kunnen alle kanten op in deze stad waar niks te gek is en hebben ze genoeg prikkels door alles wat er te leren valt.

Lees ook
I love you: deze vier sterrenbeelden worden heel snel verliefd

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Een Kreeft woont het liefst in een veilige omgeving. Ook heeft een Kreeft behoefte aan een mooie en gezellige buurt. Wijk bij Duurstede is een goede woonplaats voor dit sterrenbeeld. Kreeften kunnen tot rust komen in een van de veiligste steden van Nederland en hebben plezier van de mooie plekken en natuur.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Een Leeuw woont graag in een zonnige omgeving. Ook heeft een Leeuw een voortdurend vakantiegevoel nodig in het leven. Texel is een goede woonplaats voor dit sterrenbeeld. Leeuwen kunnen genieten van de eeuwigdurende zon en hebben rust door het relaxte vakantiegevoel dat daar heerst.

Maagd (24 augustus – 23 september)

De Maagd woont het liefst in een rustige omgeving. Ook heeft een Maagd behoefte aan natuur en liefdevolle mensen. Bilthoven is een goede woonplaats voor dit sterrenbeeld. Maagden kunnen hun geluk niet op met de prachtige natuurgebieden en hebben lieve en rustige buurtbewoners om hen heen wonen.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Een culturele en historische omgeving is wat een Weegschaal nodig heeft. Ook heeft een Weegschaal behoefte om nieuwe dingen te ontdekken. Delft is een goede woonplaats voor dit sterrenbeeld. Weegschalen kunnen hier genoeg nieuwe dingen beleven en hebben elke dag opnieuw plezier door de veelzijdige stad.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Een Schorpioen woont het liefst in een hippe en snelle omgeving. Ook heeft een Schorpioen behoefte aan aandacht. Groningen is een goede woonplaats voor dit sterrenbeeld. Schorpioenen kunnen genieten van het flirten op terrasjes en hebben snel uitnodigingen te pakken voor de allerleukste feestjes.

Lees ook
Déze drie sterrenbeelden genieten het meest van de kleine dingen in het leven

Boogschutter (23 november – 22 december)

Een Boogschutter woont het liefst in een mysterieuze omgeving. Ook heeft een Boogschutter af ent toe behoefte aan avontuur. Monnickendam is een goede woonplaats voor dit sterrenbeeld. Boogschutters kunnen hun ei kwijt in dit schattige, historische dorpje en hebben avontuur dichtbij liggen, namelijk Volendam of Marken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Ze.nl | Beeld: GettyImages

The post Zin om te verhuizen? Hier moet je wonen in Nederland op basis van je sterrenbeeld appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

Scroll naar boven