Categorieën
RSS feeds

Zo mooi is de nieuwe Silvretta Therme in Ischgl

Het Oostenrijkse ski-oord Ischgl is een van die wintersportbestemmingen waar je een keer geweest moet zijn. Of dat nu is om een legendarisch Top of the Mountain-concert mee te maken, om naar Zwitserland en terug te skiën of om de befaamde après-ski in te duiken: Ischgl stelt nooit teleur. En het après-skiën in Ischgl heeft een nieuwe dimensie gekregen, een verrassende ook: je kunt nu de uurtjes ná het skiën of snowboarden doorbrengen in de gloednieuwe Silvretta Therme Ischgl. Een luxueus wellness-complex waar je de spieren warmte en ontspanning kunt geven na een dag op de piste. En wij hebben de Silvretta Therme Ischgl al zelf mogen ervaren!

Silvretta Therme Ischgl

Nog maar net geopend en nu al een succes: de Silvretta Therme Ischgl gaat vanaf het skiseizoen ’22/’23 een hoop wintersporters blij maken. Zelfs kort na de opening, in het voorseizoen (begin december) zijn we zeker niet de enigen die hier komen voor een dosis ontspanning.

Het complex is maar liefst 75.000 m3 groot en ligt aan de rand van het dorp (aan de overkant van de doorgaande weg). Vanuit het dalstation van de Silvrettabahn, midden in het dorp, is het slechts een paar minuten lopen.

Als je hoort wat er allemaal op het faciliteitenlijstje staat, dan weet je dat je je hier moeiteloos een dag zou kunnen vermaken. Maar de meeste mensen komen natuurlijk naar Ischgl om te skiën en willen pas als de liften gesloten zijn gebruik maken van de wellness. Daarom zijn er ook avondtickets te koop, perfect voor wintersporters. Handdoeken, badjassen en slippers kun je allemaal zelf meenemen, of je huurt ze ter plaatse (tegen betaling). Bij de entree krijg je een polsbandje, waarmee je je kluisje kunt vergrendelen, deuren kunt openen en je kunt er de rekening van eten en drinken op laten zetten zodat jij binnen je handen helemaal vrij hebt om te ontspannen.

Klaar om te ontspannen na een dag skiën in Ischgl

BRON