Zomerse lifehack: zó krijg je na een dagje strand in een wip het zand van je voeten

Het is tropisch weer in Nederland, dus je hoeft eigenlijk helemaal niet naar verre oorden om te zonnen op het strand. In welk land je ook vertoeft tijdens de zomer, het is typisch Hollands om aan het eind van de dag te staan hannesen bij de auto om het zand van je voeten te krijgen. Herkenbaar? Dan wil je deze lifehack echt even weten!

Op de korrel

Voortaan gooi je niet alleen zonnebrand, een zonnebril en een strandlaken in je tas, maar ook een bus babypoeder. Huh? Jahaaa, dát is het wondermiddel wat jou voortaan zandloos de auto naar huis in laat stappen.

Zandvoeten hack

Voetjes uit de zee, voetjes in het zweet: zand blijft graag plakken aan klamme voeten. TikTokker Stephanie Scheff laat zien hoe je die voeten binnen mum van tijd van het zand ontdoet. De truc? Een flinke scheut talkpoeder op je zanderige voeten strooien. Even wrijven en voilà, het zand verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Lees ook
Babymoon: vakantie tijdens de zwangerschap

Zweten = kleven

Het talkpoeder absorbeert vocht, waardoor het zand direct van je voeten af te vegen is, stukken sneller dan wanneer je huid nog nat of zweterig is. Bijkomend voordeel: je huid voelt meteen zalig zacht én ruikt lekker.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

@steph_scheffLeave the sand at the beach! ##babypowder ##learnwithtiktok ##tiktokpartner ##momhacks ##momsoftiktok ##stephsays♬ original sound – steph_scheff

Beeld: iStock

The post Zomerse lifehack: zó krijg je na een dagje strand in een wip het zand van je voeten appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

Scroll naar boven