Zonnen, zweten, genieten of afzien: zo ben jij volgens je sterrenbeeld tijdens een hittegolf

Het is deze week weer bloody hot in Nederland. Sommige mensen houden van de zomer en liggen uren in de zon te bakken, anderen zweten zich een ongeluk in de schaduw hopend dat het gauw herfst wordt. Of jij geniet van deze hittegolf kan wel eens te maken hebben met je sterrenbeeld. Hoe ga jij om met de tropische temperaturen?

Boogschutter

Sterrenbeeld Boogschutter is erg oplossingsgericht. Is het bloedheet in Nederland? Tijd om met het vliegtuig naar een minder zonnige bestemming te reizen!

Steenbok

De Steenbok kan zich behoorlijk frustreren over het warme weer. Ze proberen zich niet te laten kennen, maar als de frustraties te veel worden, zijn ze écht niet te genieten.

Waterman

Sterrenbeeld Waterman houdt van de zomer. Tijd om leuke dingen te ondernemen met vrienden en familie. Ook met dit warme weer zijn ze lekker avontuurlijk.

Vissen

Vissen zijn niet echt gemaakt voor het warme weer. Hoe hoger de temperaturen, hoe dramatischer dit sterrenbeeld doet. Ze zijn elke keer weer heel trots op zichzelf als ze een tropische dag hebben overleefd.

Ram

Ram is een sterrenbeeld met temperament. Zonnige temperaturen? Dan verliest de Ram snel z’n geduld. De kans op ontploffingsgevaar neemt toe zodra de temperatuur boven de 25 graden komt.

Stier

Sterrenbeeld Stier doet niet zo moeilijk over een hittegolf. Dit sterrenbeeld geniet op warme dagen gewoon van een paar extra ijsjes. Enjoy!

Lees ook
Missionaris of doggy? Dit seksstandje past het beste bij jouw sterrenbeeld

Tweelingen

Tweelingen komen de deur niet uit zodra het warmer wordt dan 25 graden. Vaak voelen ze zich dan wel een beetje schuldig, maar het is beter dan buiten zweten als een otter.

Kreeft

Kreeft wil graag dingen ondernemen als het zomers weer is. Dit sterrenbeeld krijgt daarom vaak FOMO als ze zien dat ze niet zijn uitgenodigd voor leuke barbecues, strandfeestjes en dagjes aan het water.

Leeuw

De Leeuw is altijd heel zelfverzekerd. Oók als ze helemaal bezweet zijn tijdens een hittegolf. Wat kan jou het ook schelen. Zweet is gewoon een natural glow!

Maagd

Sterrenbeeld Maagd heeft helemaal geen problemen met tropische temperaturen. Maar ze kunnen niet zo goed tegen het gezeur en geklaag van al die Nederlanders die niet tegen de hitte kunnen. Daar kunnen ze zich behoorlijk over opwinden.

Weegschaal

Weegschaal weet niet zo goed wat te doen met het warme weer. Buiten zonnen in de tuin of toch liever binnen met een ventilator? Dit sterrenbeeld zit elke keer weer in dubio.

Lees ook
Sta jij altijd voor iedereen klaar? Dit zijn de zorgzaamste sterrenbeelden

Schorpioen

Veel mensen hebben helemaal geen zin in intimiteit met deze tropische hitte. De Schorpioen wordt daarentegen juist geil van de warmte. Tijd voor een goed potje seks!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images

The post Zonnen, zweten, genieten of afzien: zo ben jij volgens je sterrenbeeld tijdens een hittegolf appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

Scroll naar boven