Categorieën
RSS feeds

Daghoroscoop 23 augustus: ‘Het hoofdthema is vandaag liefde, Tweelingen’

De daghoroscoop van 23 augustus 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Weegschaal

Geef blijk van zelfvertrouwen als je indruk wilt maken in een nieuwe functie, maar stel je niet alleswetend op. Niemand is dol op een betweter die overal met zijn neus tussen zit. Misschien wil je een nieuwe opleiding beginnen, of je komt er juist achter dat je opleiding niet bij je past. Je kunt een nieuwe uitdaging zoeken in je huidige baan, of een andere baan zoeken. Er zijn in ieder geval veel manieren om je kennis te verbreden.

Lees ook
Zin om te verhuizen? Hier moet je wonen in Nederland op basis van je sterrenbeeld

Tweelingen

Het is fijn luisteren naar mensen die zeggen wat jij wilt horen, maar nu heb je eigenlijk meer aan tegengas. Dat plan is namelijk verre van waterdicht. Hoe eerder je je over die teleurstelling heen kunt zetten, hoe beter. Het hoofdthema is vandaag liefde, op wat voor manier dan ook. Een onverwachte date met een collega zit er zomaar in. Je wilt er goed uitzien en misschien overweeg je een cosmetische ingreep. Ga daarbij niet over één nacht ijs.

Maagd

Je gaat gebukt onder de vele verantwoordelijkheden die jou zijn toebedeeld. Als het je te veel wordt, vraag dan eens of je dierbaren een deel van die last van je willen overnemen. De hoogste tijd voor een goed gesprek met jezelf. Heb je tijd om je financiële gewoonten onder de loep te nemen? Vooral doen. Je krijgt namelijk de kans om pragmatische veranderingen door te voeren. Het is een goed moment om de financiële teugels weer aan te trekken.

Geen Weegschaal, Tweelingen of Maagd? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

The post Daghoroscoop 23 augustus: ‘Het hoofdthema is vandaag liefde, Tweelingen’ appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON