Categorieën
RSS feeds

In alle luxe: deze 5 sterrenbeelden houden ervan om verwend te worden

Wie is er niet dol op een heerlijke massage of een tripje naar de nagelsalon? Deze vijf sterrenbeelden kunnen er echt geen genoeg van krijgen en worden heel graag verwend. Of het nou door een ander is of door zichzelf. 

Steenbok (22 december – 19 januari)

Hoewel ze er erg van houden om verwend te worden, is overdreven luxe is niks voor een Steenbok. Dit sterrenbeeld heeft liever een goed glas wijn in een warm bad of een goede film met een dekentje en een bak ijs.

Stier (21 april – 20 mei)

Comfort vindt een Stier heel belangrijk. Ze vinden dat jezelf eens verwennen de key is tot een gelukkig leven en worden van alle sterrenbeelden het liefst verwend. Ook laten ze graag anderen dingen voor ze doen. Ze kunnen dan ook wat lui overkomen.

Tweeling (21 mei – 21 juni)

Tweelingen hebben een hekel aan stress en zijn echte levensgenieters. Om dan ook zo goed mogelijk te genieten van het leven en alle stress gedag te zeggen, verwennen ze zichzelf graag. Ze gaan het liefst een dagje naar de spa, maar vinden het ook leuk als een ander ze verwent door een bosje bloemen of een kaartje te sturen.

Lees ook
Een glaasje te veel: deze drie sterrenbeelden kunnen echt niet tegen alcohol

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Leeuwen houden er van om the center of attention te zijn en ze zijn dol op aandacht van anderen. Hierdoor willen ze er ook graag goed uitzien. Daarom trakteren ze zichzelf graag op een tripje naar de schoonheidssalon of de kapper en zijn ze niet vies van een goede shopsessie.

Schorpioen (24 oktokber – 22 november)

Een Schorpioen is een harde werker, maar vindt ook dat hard werken beloond moet worden. Daarom geven ze hun geld graag uit aan verwennerij. Schorpioenen houden van luxe en kiezen vaak voor een gezichtsbehandeling of een massage.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: Pexels

The post In alle luxe: deze 5 sterrenbeelden houden ervan om verwend te worden appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON