Categorieën
RSS feeds

Is de prachtige Italiaanse B&B van ‘B&B Vol Liefde’-Hans te koop?

Kijkers van B&B Vol Liefde raken niet uitgepraat over B&B-eigenaar Hans. Hij zit namelijk in een best eigenaardige situatie, want hij runt de B&B nog met zijn ex Libera. De vrouwen, die voor hem op bezoek kwamen, konden hier niet mee dealen en besloten weer naar huis te vertrekken. Hans heeft dus nog geen geluk in de liefde. En blijkbaar ook geen geluk met de huizenmarkt, want zijn grote B&B lijkt te koop te staan.

B&B Vol Liefde-Hans runt noodgedwongen zijn B&B met zijn ex Libera. Eerder gaf hij in de serie al aan dat ze zelf financieel niet in staat zijn om elkaar uit te kopen.

Lees ook
Komen ze jou bekend voor? Nieuwe seizoen ‘B&B Vol Liefde’ zit vol met oude bekenden

De Italiaanse B&B van Hans

Het grote landgoed met de B&B blijkt nu op een Italiaanse huizensite te staan, aldus Reality FBI. Op de website Idealista, een soort Italiaanse Funda, staat het stulpje van Hans en Libera te koop. De B&B van Hans is te koop voor 1,5 miljoen euro. Je krijgt daar dan een prachtige villa van 600 vierkante meter met 12 kamers voor en één hectare grond.

Hans zegt echter tegen RTL Boulevard dat de situatie iets anders ligt. “De B&B staat niet te koop. Ten minste, [mijn ex-vrouw, Libera, en ik] zijn al zeven jaar gescheiden, dus die staat in de stille verkoop.” De dure makelaar probeert het huis te verkopen aan rijke mensen, zoals notarissen en advocaten.

Helaas tot nu toe met weinig succes. “Helaas komen we er maar niet van af. Hij staat er nu twee jaar op, denk ik.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Videoland, Reality FBI

The post Is de prachtige Italiaanse B&B van ‘B&B Vol Liefde’-Hans te koop? appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON