Categorieën
RSS feeds

Wil je weten: dit is momenteel de goedkoopste supermarkt in Nederland

Ondertussen kunnen we het woord ‘inflatie’ niet meer horen. Toch kunnen we er niet om heen en moeten we er helaas mee dealen. Waar de inflatie vooral te merken is? We horen je denken: in de supermarkt! Om kosten te besparen kun je het beste naar déze supermarkt gaan. 

Goedkope boodschappen

Hoogstwaarschijnlijk denk je meteen aan de Aldi of de Lidl als het om goedkope boodschappen. Echter blijkt dit niet te kloppen. Het consumentenprogramma Kassa zocht het uit en wat blijkt? De Jumbo is de goedkoopste supermarkt van Nederland op dit moment. Het gaat dan wel om goedkope B-merken. Voorheen werd alleen maar gekeken naar producten van het huismerk in dit onderzoek. Dit jaar werd voor het eerst ook rekening gehouden met de goedkoopste variant van producten die vrijwel iedereen koopt.

Lees ook
Zo voorkom je dat jouw huisdier ook de dupe wordt van de hoge inflatie

Duurste supermarkt

Bij de duurste supermarkt wordt meestal aan Albert Heijn gedacht. Ook dat blijkt niet helemaal waar, volgens Kassa. Uit het onderzoek van het consumentenprogramma blijkt dat de Spar het meest duur is. Daar is ook wel een logische verklaring voor. De Spar wordt gekenmerkt door kleine winkels die vaak alleen maar A-merken hebben. Goed om te weten!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Girlscene | Beeld: Getty Images

The post Wil je weten: dit is momenteel de goedkoopste supermarkt in Nederland appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

BRON