Categorieën
RSS feeds

Deze 25 foto’s laten zien hoe mooi Maleisië is

Maleisië leent zich perfect voor een reis waarin avontuur, strand, cultuur en lekker eten gecombineerd kunnen worden. Kijk je ogen uit in de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur, bezoek tropische eilanden voor de kust van Maleisië of ga diep de jungle in op Maleisisch Borneo. Wij geven je alvast wat handige tips om te doen en nemen je in 25 foto’s mee naar dit fantastische land, zodat je nu nog je vliegticket naar Maleisië wilt regelen.

Kies uit de meest prachtige accommodaties voor betaalbare prijzen. Ooit al wel eens in een hotel willen slapen met een rooftop zwembad? Grijp dan je kans in een van de grote steden van Maleisië, zoals Kuala Lumpur of Kota Kinabalu. Wat ook een hele bijzondere ervaring is, slapen bij de lokale bevolking in een homestay.

Dwaal rond door de fantastische hoofdstad van het land: Kuala Lumpur. Deze stad heeft alles in zich voor een perfect begin van je reis. Wil je meer weten? Lees dan ook onze 12 beste tips om te doen in Kuala Lumpur!

Ontdek de natuurlijke schoonheid van het binnenland van Maleisië. Wat dacht je van de bijzondere neusapen spotten in het Maleisische deel van Borneo? Of fiets door het wonderschone platteland van het Sabah.

Proef de lokale keuken van het land. De Maleisische keuken is zeer divers. Door de vele etnische bevolkingsgroepen die van oudsher in Maleisië samenleven is er een hele gemixte eetcultuur ontstaan. Elke streek voegt zijn eigen signatuur toe aan het eten, zodat je keer op keer weer positief verrast wordt.

Duik het water in! Maleisië heeft een prachtige onderwaterwereld waar je van kunt genieten tijdens een snorkel- of duiktrip. Ook kajakken op een van de tropische eilanden is een aanrader.

Het boegbeeld van Kuala Lumpur, de Petronas Twin Towers

BRON