Dit is het karakter van je hond volgens zijn sterrenbeeld

Astrologie is hot en happening; wij houden sterrenbeelden! Het teken van de dierenriem zegt niet alleen iets over jou. Want ook je trouwe viervoeter heeft een sterrenbeeld met bijbehorende karaktertrekjes, hoe leuk. Herken je het karakter van je hond in zijn sterrenbeeld?

Steenbok (22 december – 20 januari)

Een hond met het sterrenbeeld Steenbok is braaf en gedisciplineerd. Hij wil graag weten waar ‘ie aan toe is. Steenbokken zijn niet graag alleen en worden snel eenzaam. Ook zijn het rustige dieren, waardoor je ze zonder problemen overal mee naar toe kunt nemen.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Een hond met het sterrenbeeld Waterman is allesbehalve lui en zeker niet saai. Hij houdt van afwisseling. Watermannen worden graag aangemoedigd. Ook zijn het perfecte groepsdieren; de hele dag stoeien en rondstruinen met andere honden is hun favoriete bezigheid.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Een hond met het sterrenbeeld Vissen is een rustige vriend die het meteen merkt als iemand zich niet fijn voelt. Hij zit namelijk vol empathie. Vissen kunnen soms wat dromerig lijken, maar ze gaan gewoon graag op in een moment van rust. Ook zijn het dieren die zo de wensen uit je ogen lezen.

Ram (21 maart – 20 april)

Een hond met het sterrenbeeld Ram is het gelukkigst wanneer hij lekker actief kan zijn. Hij wil constant in beweging zijn en heeft veel energie. Rammen kunnen zich daarnaast erg koppig gedragen. Ook zijn het dieren die graag in het middelpunt van de belangstelling staan.

Stier (21 april – 21 mei)

Een hond met het sterrenbeeld Stier is een echt familiebeest. Hij kan goed overweg met andere honden en met kinderen. Stieren kunnen soms lui zijn. Ook zijn het dieren die het lastig vinden om met nieuwe situaties om te gaan, dus enige routine in hun leven is van belang.

Lees ook
Zin om te verhuizen? Hier moet je wonen in Nederland op basis van je sterrenbeeld

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Een hond met het sterrenbeeld Tweelingen is erg sociaal en graag omringd door andere honden. Hij zou de oren van je kop kletsen als hij dat kon. Tweelingen zijn echte allemansvrienden. Hierdoor kan een kleine wandeling in de wijk al erg lang duren, omdat ‘ie graag even gedag komt snuffelen bij andere honden.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Een hond met het sterrenbeeld Kreeft is niet graag alleen en houdt van aandacht. Hij is dol op mensen om hem heen. Kreeften kunnen erg territoriaal en beschermend overkomen als het gaat om zijn familie of vrienden. Ook zijn het zachtaardige dieren.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Een hond met het sterrenbeeld Leeuw is vrijgevig en enorm loyaal. Hij houdt van aandacht en bewondering. Leeuwen willen het liefst op hun wenken bediend worden. Ook zijn het dieren die een zonnig karakter hebben en barsten van de energie.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Een hond met het sterrenbeeld Maagd is erg nuchter in de omgang. Hij houdt van een vaste routine. Maagden zijn daarnaast slim en vlot van begrip. Ook zijn het bescheiden dieren die nooit te luidruchtig zullen doen.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Een hond met het sterrenbeeld Weegschaal is vriendelijk en betrouwbaar. Hij is rustig en past zich snel aan. Weegschalen zijn sterk gericht op hun baasje en willen niet graag alleen zijn. Ook zijn het dieren die het liefst samenwonen met een andere hond.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Een hond met het sterrenbeeld Schorpioen is snel jaloers en kan koppig zijn. Hij is erg bezitterig als het gaat over zijn baasje. Schorpioenen zijn super loyaal en fantastische beschermers. Daarnaast zijn het heel intelligente dieren.

Lees ook:
Déze 3 sterrenbeelden hebben een hele hechte band met hun zus

Boogschutter (23 november – 22 december)

Een hond met het sterrenbeeld Boogschutter is enthousiast en sociaal. Hij kan af en toe wat humeurig zijn. Boogschutters zijn avontuurlijk en gaan graag op pad om te wandelen. Ook zijn het dieren die dol zijn op nieuwe ervaringen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: GettyImages

The post Dit is het karakter van je hond volgens zijn sterrenbeeld appeared first on Flair – Voor jou, over jou.

Scroll naar boven